- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
moonman
titán
-
gLes
őstag
USB semmiképp, LAN talán, de kell valami DOS-os hálózati szoftver, az van bőven, csak én nem ismerek olyat, de eccer már használtam benn a suliban
-
Kuvik
tag
shift + f1?
-
StuFFy
tag
Mármint usbt úgy értem, hogy pendrivén hoznám rá a win vagy linux installfiléit.
eléggé elborult...
Hálón meg másik gépről húznám át rá.
Thx -
StuFFy
tag
Sajnos F2 nem jó.
De rájöttem úgy néz ki. Akinek ez lesz a problémája annak mondom amig a passwordt kéri addig az escet nyomogatni kell, és pass beütése után mondja nyomj f1et, és akkor bedob a biosba.
Másik kérdés:
Dos alatt van esélyem lanra, vagy usbre? Mer nemtok sehogyse tenni semmit a laptopomra. Tönkrement a cdje, kislemez van, meg lan, na meg usb. Minden megoldás érdekel THX -
StuFFy
tag
Sziasztok!
Láttam már volt erről szó, de sürgős lenne, és Toshibáról nem esett szó. Szóval sikeresen leformáztam toshiba portégé 3110ct notimat, és most be kéne bootolni, csak hát be kéne állítani, hogy kislemezről tegye.
Elején passwordot kér, beírom, utána egyből rossz rendszerlemez, cserélem ki... Bekapcsoláskor kiírja Toshiba, akkor kéne nyomni vmit?
Előre is köszi
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bundle topik
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kés topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest