Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Nemrég újra elővettem ezt a gyöngyszemet. lv 70 engineer-rel tolom most, de a legdurvább cuccokat még nem kezdte el szórni, tudja vki hogy mikor fogja? Mert unique cuccok már vannak, de a legendaryk még hiányoznak. Eddig egy kétkezes fegyverrel toltam, mert jó nagyot oda lehet ba**ni alapon gondolkodtam. Aztán találtam vmi jó kis egykezes claw-t, ami ugye nem engi cucc, de lég frankó. Találtam hozzá egy jó kis pajzsot, így azért lehetett aprítani. Aztán nemrég a dobókockás csávónál zsákbamacskát vettem és kidobta a King Pogg kaszáját. Ezzel is nagyon jól lehet pusztítani. Sőt rá nemsokkal kaptam egy kétkezes kardot, aminek lánc fut végig az élén, de ahhoz 79-es szint kell, ami még messze van. A gond csak az, hogy úgy érzem, hogy kicsit el van csúszva a dolog. Mert ha most tudnám használni, az már baba lenne, de majdnem 10 szint múlva sztem már kevéske lesz. Vmi nagyon durva kis egyedi egykezes kard kéne, amivel gyorsan lehet támadni, mondjuk olyan 0.7-0.8 sec-enként. Hozzá vmi franyesz kis pajzs, oszt mehet az írtás. Amúgy most game+-on vagy, vagy nem is tudom mi a neve, tehát már újrakezdtem a játékot.
Tehát akkor a fő kérdés:Tudja vki mikor kezdi el a játék szórni ezeket a legendary cuccokat?
-
GrooveHero
addikt
válasz
lostprophet #394 üzenetére
Sztem ez nem így van. Én is csináltam már azt, hogy belekezdtem ebbe is abba is, de működik a dolog, mert abbahagytam a single-t, és elkezdtem a mapworks-öt, aztán lenyomtam egy mapot, és vissz a single-höz, szal nincs megszabva
-
GrooveHero
addikt
Most kezdem 3x-ra a játékot és lvl 81-től adja a szörnyeket, én meg lvl 78 vagyok, d piros legendaryt még mindíg nem dobott a játék. Arra gondoltam, hogy a difficultyt átállíttom. Ezt hogyan tehetem meg?
-
GrooveHero
addikt
válasz
Wolverine #372 üzenetére
Tiszta sor. Csak ugye olyan szar volt, hogy jött egy szörny, ő rám csapott kettőt, rotty...én meg csak simogattam azokkal a kis sebzésekkel. Tisztában vagyok a matematikával, hogy kevesebb gyorsabban több, mint a több ugyanannyi idő alatt
nem tudom érted e
de a lényeg, hogy jobban szeretem látni ezeket a 2000-es sebzéseket. Mindegy, majd kereek még egy ilyen durca kis egykezes cuccost, és kipróbálom a két fegyvert, meg ugye van hozzá execution is, meg dual wield bonus is -
GrooveHero
addikt
válasz
lostprophet #368 üzenetére
csak nem kéne?
sztem megoldható. Most, amit használok kardot naggyon durva, ad mindent ütésnél +168hp-tmeg gyorsabb is, lehet vele darálni.
Wolverine hallottam ám a dps, dpm-ről, tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, de én mindíg úgy voltam vele, hogy egyszer ütök, de akkor kiba**ott nagyot
-
GrooveHero
addikt
válasz
BoneDragon #364 üzenetére
A jobboldalli egykezes "vasököl"...na...
nekem abból kettő is van, és nem csaltam, szimplán kétszer dobta 5 percen belül. Elég érdekes. Megtartottam én is a másik karinak, az outlandernek, de annak még sok kefírt meg kell enni, hogy használhassa
Szegényem még csak lvl2
-
GrooveHero
addikt
Hiába nagyobb a számérték. Sztem nem csak az számít. Hanem, hogy ott van alatt, hogy mennyi fizikai és mennyi elementális sebzést csinál.
Pillanat, lövök két képet. Kicsit hazudni fog a kép, mert az új talált egykezes cuccban nincs socket, és nincs is enchantolva, de megmutatom a nyers számokat, hogy mennyivel gyengébb így.
hopp, meg sem tudom mutatni, mert az a cucc még nem használható.
De van itt egy jobb is, ez is nemrég akadt horogra:látod, ezzel az előbb linkelt karddal is sokkal gyengébb értékek jönnek ki, pedig ez is fejleszve van, és nem akármilyen socket van benne. Amúgy a jelenlegi cuccom alapból csak 1 socketes, valahol lent a barlangban találtam egy mókust, az dobott bele 18k-ért egy másodikat.
na akkor a kard: -
GrooveHero
addikt
válasz
BoneDragon #356 üzenetére
Az 1233 az amit a C betűnél látsz?
-
GrooveHero
addikt
válasz
BoneDragon #354 üzenetére
Nincs kihívás?
Jó vicc. 2 ütés, és szerbusz
Sztem vmit rosszul csinálhattam, nem bírja vmi jól a karakterem. Na jó, nem két ütés, de néha tényleg megfexik ennyitől, néha kicsit több kell. Azért 70-es szint körül már tudnak sebezni a mobok is -
GrooveHero
addikt
válasz
BoneDragon #352 üzenetére
Sztem én még normál-on nyomom. Hogy lehet nehézséget állítani? Ok, nehezebb lesz a játék, de gondolom a cuccot is jobban szórja, nemde?
-
GrooveHero
addikt
válasz
BoneDragon #350 üzenetére
Tudom. Mindjárt megmutatom, hogy honnan gondoltam, hogy lilák, itt egy link:
hm..látom már itt is pirosak. Jó pár nappal ezelőtt még lilák voltak, rohaggyak meg, ha nem...khkhhkhhkh
mostmár pirosak. Egyébként most értem el a lvl 72-t, de egyelőre semmi. Mapworks-ön is próbálkoztam, meg csinálom a questet, ezmár ugye game+,vagy mijazisten. De semmi
Annyira meg nem vagyok hülye, hogy ne tudnám, hogy a quest itemek meg lilák, ráadásul az angollal sincs gondom -
GrooveHero
addikt
Hát nem hiszem, hogy találnék most hirtelen ennél jobbat. Van ami alapból többet ír, tehát nem 538-as, hanem mondjuk 570-es, de a mostani már elég jól ki van húzva, ennél jobbat sztem nem találnék, max legendary-ből, de abból meg nem dobott el eddig 1es sem. Érdekes, mert án úgy tudtam, hogy lila színűek azok a cuccok, meg a torchlight II armory-ban is lila színnel vannak jelölve, de eddig nem nézegettem meg, hogy mit tudnak. Hiányzik az I-ből a sok fejleszetési lehetőség. Max 3x lehet. Najó, nem 3x, nekem összejött volna egy 4-ik is egy mapworks-ös maci csinált volna 64 ezerért vmi jó enchantot hozzá, de akkor épp nem volt kessem.
jaj, most az előbb bementem egy lvl 105-ös pályára, háttőőő, nem könnyű navan kb 5000hp-m, de... hátúgy...elszublimált 1-2 ütéstől, pedig csak egy denevér harapott meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest