Hirdetés
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- XL-esre gyúrta magát a Fractal Design tágas háza
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
üzenetére
szomorú

Más
Hétvégén próbálkoztam Last Stand - del, dps -re tekert Alpha, és Firecrest -el - striker, predator, nomad csak 5-5 db van
- de kb. esélyem nem volt ... ha már 3-4 embert 1 meccsen 1v1 - ben le tudtam lőni boldog voltam ... ha predator - os lőtt rám, próbáltam gyógyítani magam, de mire az animáció jött, össze is estem ... 5000 szívósság úgy eltűnt, mint ha nem is lett volna ... ezt követően a youtube - n láttam, hogy akár 90k - t is tud véreztetni 
Voltak érdekes ellenfelek .. volt 3 v 1 szitu, lőttük, mind a marha, és alig fogyott az élete, majdnem bedarált mindhármunkat ... nem vagyok nagy pvp - s, de azért ez kicsit furcsa volt.

Aztán meguntam, és bementem Hunter's - ben ... na ott már azért bújtak előlem is fedezékbe

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- ÚJ! BONTATLAN! ASUS RT-AC68U router
- Ubiquiti Unifi AP Wireless Access Point SWX-UAP falitartóval
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

- de kb. esélyem nem volt ... ha már 3-4 embert 1 meccsen 1v1 - ben le tudtam lőni boldog voltam ... ha predator - os lőtt rám, próbáltam gyógyítani magam, de mire az animáció jött, össze is estem ... 5000 szívósság úgy eltűnt, mint ha nem is lett volna ... ezt követően a youtube - n láttam, hogy akár 90k - t is tud véreztetni