Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Több 3-as set nekem nem olyan jó.Nem ad annyit amiért érdemes lenne foglaltatni +1 helyet,legalábbis azoknál amiknél néztem,ezért raktam be ezt ezt a 3x2-t,de ezután az írásod után átnézem újra set-eket.
Az alapértékeimen nem tudok változtatni ugye?Az alapból annyi?Players: Igen,vmi ilyesmire gondoltam.. :-)) Bár vártam kicsit a "katyvasz" szót is. :-)
Nem,azok csak színminták. ;-)
De,sajnos azok még lilák. :-/ De csak azért,mert sokat adnak a visszarúgásra+pontosságra,így elég jó a puskám.Ha találok komolyabb arany cuccot visszarúgás+pontossággal azokat rakom be.Tommy: Ezt,hogy érted?Találtam több ilyen cuccot,de azoknak még ettől is kevesebb volt az értékeik.
Baker: Pedig elboldugolok vele. :-) Legalábbis bármit csinálunk nem én halok a legtöbbször és nem vagyok meghunyászkodva...
Ha olyan értékeim lennének mint nektek,egyszer megpróbálnék nehéz nehézségen egy küldetést. :-)
"Fegyver talentek kozul ha PvE mesz, akkor predatory nem arthat, responsive, destructive, unforgiving, deadly."
Szerk.: :-o 700páncélérték?? :-o
Minden boltba szétnézek..ha egy kicsivel is nagyobbat találok vmiből,megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest