- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Digitális jegyzetfüzettel készül a TCL
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Azért ez nagyon bután van megoldva.
Amikor először találkoztam az eventtel, akkor kiírta, hogy emelkedik a fertőzés veszély és kritikus szinten van a metrószinteken, elindult egy visszaszámláló, ha jól emlékszem 2 perc körüli, fogalmam nem volt még az esemény menetéről, szóval csak lementem és instant haltam, gondoltam ok, biztos várni kell míg lejár és elmúlik ez a critical szint.
Vártam, lejárt a visszaszámlálás és kezdődött egy új 10 perces visszaszámláló, meg kiírta azt is, hogy semlegesítsem a célpontokat, gondoltam, na akkor ez az, most lehet lemenni irtani, de nem jött össze, mert megint instant haltam. Hagytam is a francba az egészet, mert felba*ott, de ezek szerint még a 10 perces visszaszámlálásnál is várni kell valamennyit, hogy ne egyből haljak a szűrő elfogyása után, hanem csak szép lassan sebződjek?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- SörcsaPH!
- Gaming notebook topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Óra topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi