Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz Elims #33426 üzenetére

DZ-ben 0 információt látsz a másik játékosról (milyen erős/milyen fajta gearben van, esetleg mennyire jó játékos stb), és nincs egy besoroló rendszer ami a teljesitményed / builded vagy egyéb szempontok alapján rakná egy szerverre a játékosokat. Ugyhogy adott játékos nem nagyon tud megkülönböztetni első ránézésre egy kezdőt, meg egy nagyon tapasztalt, jó felszerelésben lévő játékost (kivéve persze ha névről ismeri esetleg az adott játékost).

Ezért nem a játékosokra kell haragudni, nem az ő hibájuk hogy ilyen a rendszer.

Részben ezért lesz jó a last stand, mivel ott a normalizáció miatt nem lesz különbség a felszerelés minőségében, illetve ha jól emlékszem valamilyen fajta matchmaking van/lesz beépitve ami azt jelenti, hogy az eredményesebb játékosokat hozzá hasonló eredményes játékosok ellen fogja besorolni, ugyhogy akinek igazi kihívás kell, az remélhetőleg ott megtalálja.

(#33432) HKorn én tapasztalatom alapján a loot sokkal gyorsabban jön DZ-ből, ha tudja az ember hogy kell csinálni. Irtam nem olyan rég pár támpontot ehhez, ha jól emlékszem részben Neked is cimezve :)

DZnél gyorsabban a loot szerintem csak a kifejezetten farmra hegyezett felszereléssel hozható össze, pl a lincoln tunnel farmolós megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák