Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
velizare
üzenetére
Most mér? Nekem bejön a játék. Betát végigtoltam, kimaxoltam és megszereztem kb mindent. Annyit mondtam csak hogy az SP se tartalmaz igazi térképet. Ennyi. Az 1 év meg a tendencia. Ha jók az eladások akkor kb pár hónapon belül neki is állnak a folytatásnak ahogy a Watch Dogs 2 is készül.
2678:
Az e3 video valóban odavert de valljuk be, nincs olyan játék a piacon jelenleg ami úgy nézne ki vagy azt ígérné hogy úgy fog kinézni...pláne open worldben. Felfoghatjuk techdemonak vagy nagyon távoli irányvonalnak. Én azt mondom hogy a jelenlegi konzolgeneráció de még a pc-k se képesek ilyen látványvilágra egy dinamikus openworld világban.
Oké hogy egy cső menetes Codban vagy Bf-ben csillog villog minden meg oda van scriptelve a ház összedőlése de egy nyilt világban ezt nem tudják megcsinálni. Jelenlegi ennyi fér bele a vasakba. Kétlem hogy jókedvükből butítanak.
Én még így se tudom 1440pben futtatni 60fps-sel egy gtx980-on. Örülni kell hogy egyáltalán van és a mai trendekhez képest ilyen jó állapotban van már most és nem egy bughalmaz fos....lásd Batman, Watch Dogs, AC Unity, Cod és társai.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Linux haladóknak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest