Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RECSKA #26357 üzenetére
Én is nagyon szívesen kipróbálnék egy jó MP5-t
,de eddig még nem volt szerencsém hozzá.
Nagyon gyengéket adott eddig,el is adtam mindet.Lehet tényleg DZ-be kellene járnom.
Az a baj,ha egyedül megyek mindig beszopom,jönnek a rugók és leszednek.
Ritka,hogy vmit ki tudok onnan menteni.Kaptam ma egy 145K dps PP-19-et (elvileg pve-re jó) felszereltem.
Raktam rá 113% tárat,azt hittem beragadt a játék és nem hagyja abba a lövést a lőtéren.
112 lőszer van benne.#26362 TTomax :
Nem melózol ?
Este tolhatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i5 10310U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest