Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Raulblanco07 #22398 üzenetére

Nem volt így, csak mivel sokaknak a stash tele volt nagy GS cuccokkal, azt nem számolták, hogy azzal is kalkulál a rendszer.

Ahogy woker megfogalmazta:

A DZ bracket besorolás a valódi gear score alapján megy ami nem azonos a karakterlapon kijelzettel mert az utóbbi a karakter által viselt felszerelések gear score átlaga, míg a valódi gear score az adott helyre berakható legmagasabb gear score-u itemek plusz a legmagasabb gear score-ral rendelkező fegyver átlaga adja mindezt úgy, hogy a hátizsák és a stash teljes tartalma vizsgálva van.

Így pl az alábbi összeállítások jöhetnek szóba maximum (ettől kevesebb persze):
    204 fegyver + 2x214 + 4x191 = 200
    204 fegyver + 1x240 + 5x191 = 200
    182 fegyver + 3x214 + 3x191 = 200
    182 fegyver + 1x240 + 1x214 + 4x191 = 200
    De vannak újabb ötleteim:
    204 fegyver + 268 + 214 +2x191 + 2x163 = 200
    229 fegyver + 268 + 3x191 + 2x163 = 200

A matek példa: ez alapján bárki ki tudja számítani, hogy egy godroll 268-as item mellé akkor érdemes-e 2db 163-as itemet berakni (szerintem van értelme, van olyan sárga cucc, ami még így is jó skillt ad)
    Ki fogom próbálni az utolsót, mert van létjogosultsága, és szerintem jó páran így tolják, van is rá egy ötletem.
    Rugók ellen jól jöhet.

Az meg már nem kérdés, hogy aki azért megy vissza, hogy ott szívassa a jó népet, az meg beteg, biztos elvették az oviban a gumikacsáját, és még mindig ezt bosszulja meg.

• Gyorgy87

csendes tag

válasz Raulblanco07 #22398 üzenetére

hát kurvára nem erről van szó, nem vagyok hisztis, viszont elég fura, hogy SAS SG-vel sorozom a fejét, megnövelt tárral és az életéből az első csíkot nem tudom legyalulni, 12 lőszerrel... aztán belém lő párat, de tényleg párat, azt meghalok, ennyire nem lehetek rossz, sőt 191-es vagy 193-as az átlagom, szóval vannak cuccaim és mégis szar.... Ezt hogy magyarázod? Ha kétszáz a max, akkor hogy lehet ekkora erő különbség? Hogy sorozom semmi baja, meghúzza a ravaszt azt fekszek mint a rohadt nád...

Új hozzászólás Aktív témák