-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ditoo0225
aktív tag
Mondjuk ha úgy lett volna megoldva mint GTAban pl, hogy passive mod on/off az sokkal jobb lenne. Aki akar az lövi a másikat bárhol aki meg nem akar harcolni az passive on és csak DZ nyitott PVP zóna, ahol nem lehet passivba kapcsolni. De igazán belerakhatnának kifejezetten csak PVP zónákat is úgy, hogy ot nincs NPC egyáltalén csak massive PVP akinek az kell. Endgamet kicsit meg tudná nyújtani szerintem.
-
mettek
addikt
ez is egy álláspont...én a GTA-val vagyok így hogy nem értem mi a szórakoztató abban ha csak úgy mászkálnak és lövöldöznek az emberek, számomra célszerűtlen, agyatlan, unalmas...de kb az egész játék. Az is Aból Bbe küldetéses unalom. Mondjuk nekem ez a shooter tps mmo sokkal jobban tetszik, én nehezen fogom letenni, csak legyen benne elég tartalom, küldetés.
Tegnap nagyon adta ahogy ismerősökkel összeálltunk. Aztán a DZ is olyan volt a mi szerverünkön hogy aki Rouge lett arra úgy reagált a közösség mint a szervezet a vírusramindenki elkezdte kergetni és legyepálták...szóval nagyon faja lesz csak még messze van a márc 8.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged