Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
vegitossj7
üzenetére

-
kiezTe90
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jah igen teszem hozzá múltkor kérdeztem valamit, mindenki le se szarta a kérdésem, pedig kíváncsi lettem volna rá.
Az a baj hogy itt van egy fix közösség, akik elvannak, "posztolgatnak" (ahogy írtad is mintha facebook lenne), és egyszerűen ők nem tartják méltónak (vagy nem is tudom hogy mondjam) hogy válaszra méltassák azokat akiket Ők nem ismernek.
Igázóbol klikkesedés mindenhol van l, csak hogy már egy fórumon is ez legyen az hihetetlen.
Mindegyis vannak itt emberek akik segítenek, tanácsot adnak, értelmes dolgokat linkelnek be (igen igazad van bunfi is segít, meg értelmes dolgokat is belinkel, szóval ezúton kérek elnézést tőle) csak állandóan az se mehet hogy ez de szar, meg az de szar. Szét offolni a fórumot, széttrolkodni pedig végképpen nincsen értelme de már 1 napja más se megy.
Be is fejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Dell Precision 5690 16" 4k Touch screen Ultra 7 165H 32GB RAM 512GB NVME SSD RTX 2000 Ada
- 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch Ultra 3 2026.09.29. Apple jótállás milanese szíjjal
- Lenovo Legion Augmented Reality szeműveg az élethű személyes mozi vagy virtuális játek élményhez!
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi