Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
RECSKA #19385 üzenetére
Ne haragudj hol írtam olyat hogy én ugyanazt akarom mint te csak ingyen????
Én azt írtam hogy lehetőséget akarok hogy tovább fejlődhessek a régi szettek segítségével.De úgy látom hogy más irányból kell megközelítenem a dolgot, ha a régi szettek gear score-ja nem növekszik csak az újjaké akkor ti is kukázhatjátok a sentry és striker itemeket és maradnak az újak ergo kevesebb kombinálási lehetőség lesz.
Ha csak az új területen lehet magasabb gear score-u fegyvert és szett itemet szerezni akkor az eddig tartalom számotokra is elavul mert nem fogtok bemenni falconra vagy clear sky-ra hacsak 204/240 esik, dz-ről nem is beszélve. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
RECSKA #19385 üzenetére
"Igenis ennyi volt az alapjáték. Patch még jön hozzá, de tartalmat már nem igazán kapnak az alap játékot birtoklók. Bemehetsz DZ-be, de ha agyonlő egy kimaxolt 26x-es karakter, akkor IJ."
Ez így ilyen formában kicsit szemétség nem gondolod ? Az oké hogy ne kapjanak tartalmat a season pass-al nem rendelkezőknek, de azoknak akiknek megvan nekik meg ne adjanak akkora fölényt... Attól hogy nem vettem meg a dlc-t még had élvezzem a DZ-t, és ne agyongear-el emberekkel dobjon össze, vagy csináljanak egy új dz bracket-et.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest