Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Csak hogy pontosítsak. Áprilisban is volt már season pass csomag. Ez a második. Nyilván az első is lófasz volt, csak a pontosság kedvéért írtam le.
Egyébként pedig alapvetően aki CSAK az extra ingame tartalom miatt vette meg a season passt az egy barom.
Nem érdekelnek ezek az ilyen plusz hülyeégek, így nem zavar, hogy mit adnak. Ez megint félig üres vagy félig teli pohár, ki honnan nézi.Én a 3 DLC-t szerettem volna megvenni, mert tervezek majd játszani vele. Így megvettem. Az, hogy kapok mellé egy-egy exkluziv skint vagy valamit, az csak bónusz. Nem kell örülni neki, de az, hogy már tényleg bármibe csak belekötni tudtok. Szomorú...
CS-ben meg 100 meg 1000 eurókat fizetnek az emberek egy szaros késésrt, vagy egy késre ragasztható matricáért. Most itt kap a season passos egy skint, amit máshogy nem lehet megszerezni, de itt ez gáz. Mert mindjárt jön valaki aki megmondja a frankót, hogy ez milyen tré. De most mit vártok, mit szeretnétek season pass bónuszként kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest