Hirdetés
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
DummyBoy
üzenetére
Ez attól függ mit tekintesz úgy hogy kész a karakter. Én azt amikor 30-as és a bázis 100%-os mindhárom wingben. Ehhez időpocsékolás a side missiön, igen, hamarabb leszel 30-as, de elpazarlod rá az idődet mert utána sorra nyomhatod a térkép összes encounterét. Legutóbb így csináltam, átkoztam is magam érte, hogy feleslegesen basztam el rájuk az időt, mert az encountereket csinálnva is meglett volna a 30 ugyan úgy, és nem kellene végigunnom még azokat a küldiket is utána. Ha csak a level 30 a cél, akkor igen, side missiön, ha a bázis is cél mellette, akkor side missiön helyett encounter.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Futás, futópályák
- Windows 11
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Temu
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest