Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Csabee86
üzenetére
Nálam is orosz konzulátus:
1. nekifutás: Nem töltötte be a pályán a lépcsőt és lezuhantam, majd menedékhelyen ébredtem, szaladok vissza, megint nem volt lépcső, lezuhantam, aztán kivágtak a csoportból
2. nekifutás: Pálya felénél megzabálja a 8gb RAMot a játék, kifagy, mire észhez tért a gép, addigra kivágtak a csoportból
3. nekifutás: Bossnál Delta hiba.
4. nekifutás: nem indul el egy küldetés se, zárva vannak az ajtók, kapuk...
Ez a játék egy rakás fos. Ha lehetne, visszakérném a pénzem, mert játszhatatlan.Ilyenek és hasonlóak naponta történnek velem játék közben. Még mindig nem tudtam egyhuzamban 1 óránál többet játszani, hogy valami ne történjen.
A kedvencem, amikor DZ-ben épp megérkezik a helikopter és lezabálja a játék a 8gb ramot, mire észhez tér már vitték a cuccom én meg holtan fekszek.Még bétának is túlzás ez a foskupac.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest