-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Igazából attól függ mit akarsz. Sima MOB-okat ölni... és szintet fejlődni? KB ugyanannyi xp-t ad a DZ1-es mob mint a DZ6-os. Nem? Nekem 307 xp-t adnak DZ6-ban.
Mondjuk tegnap délután annyival volt jobb DZ6, hogy egy lélek sem járt arra. Dz1-ben elveszekedtek egymással a játékosok.Btw. melyiket kell nézni. A dps-t vagy az alatta lévő 4 számjegyű számot?! Melyik emelése értékesebb.?! Ez nem világos.
-
Raulblanco
aktív tag
Hehe, kár, pedig jót röhögtem rajta. Igazából annyit kellene csinálniuk csak, hogy az APC-t nem sebzi csak a bomba, és meg is van oldva, utána lehet menni glitchelni bárhova, nem mész el a 15. körig nem csinálod meg.
Igazából a lényeget, a húzóerőt megoldották, heti 1db 240-est tudsz csak kivenni jelenleg, sokan írták már tegnap hogy nincs értelme farmolni menni így hogy nem ad több 240-est a héten már. Egyszer megcsinálod valahogy a héten, utána már csak 214-est kapsz a bossból, arra meg nem mennek annyian farmolni azért.
-
Dps nem minden, mondtak mar sokan...
Nekem 120e csak az m1a-val. Megis van, hogy egymas utan 6x critel. Okosfedezek es pulse segitsegevel sosem latok nem critet xD Es ezekkel 800e korul porkol ( sokszor meg 1millio felett )
A lenyeg az, ha egyedul is le tudod tolni lexington challenget, gyenge biztos nem vagy ( picit izzados, de siman megvan 30 perc alatt xD )
Szerk : nem neked akart menni
-
-
shotival mondjuk nem nehéz ekkora eltéréseket produkálni. a lövedéke eleve 8-10 (?) repeszre válik szét, és minél messzebb vagy, annál jobban terül. a shoti kb. az egyetlen olyan fegyver eddig, ahol komolyan fontolagom, hogy az accuracyre is rakok. a falloffja meg cca. 9m, 8méteren még a teljes sebzést tankolod, két méterrel hátrébb már csak a 60-70%át.
ha tutira akartok menni, akkor elmentek dzbe valami eldugott helyre, és ott egymáson letesztelitek. de ott is, shotival fejre közelről csak óvatosan. XD -
Anonymus23
veterán
Ez érdekes, mert pl Lincoln alagút boss sniper lövését én túl szoktam élni, igaz marad 1mm életerő, de tudom magam gyorsan healelni, 80 alatt feküdtem azonnal.
Meg DZ-ben is jobb ha így van, főleg DZ5-6-ról beszélek. Most csak 11% kill heal van, de crit-re is healel.
Mondjuk azt megjegyzem, hogy nem DPS-re mentem, hanem craftolgatás után ennyi lett, illetve persze ha mást fegyvert tesz be az ember, akkor megint más DPS-ek adódnak össze, azaz a 2 fegyvernek a közös tálentjei adják össze az éppen aktuális DPS-t. Nekem a csipa inkább DMG, míg az MP5 az heal tálentekkel van (6% kill, 3% crit heal).Megjegyzem tegnap délutánig még lila FW M1A-val mentem, mert nem volt jobb sniper, lemaradtam a tervrajzról is, de tegnap este meg esett 2 FW M1A, meg este még egy m1A, a hagyományos fajtából, de annak is elég jók a tálentjei, nem volt még időm élesben kipróbálni.
De pl a DPS is nagyon becsapós, pl a lila is 105k DPS volt, de csak ~200k critelt, a mostaninak volt hogy 95k DPS-t írt, de a dmg is 200 körül volt, crittel meg ~500k, de csapatban felment 800k körüli értékre is (gondolom több pulse volt elnyomva).Mivel sokat tolom egyedül, ezért fontosabb a heal nekem. Illetve mostanában sűrűn akad társ, szívesen megyek másokkal akiknek jóval kisebb a felszerelés, mert szívesen segítek pl DZ szintet emelni, nekem is jól jön a társaság. Elsősorban játszani szeretek én is vele, nem a virtuális pöcsméregetés a lényeg, ezért is utálom a csítereket, mivel mások játékát teszik tönkre, amiért fizetek (pl majd 2 eFT-al megemelkedett a villanyszámla amióta Division van
)
Mondjuk a Sólyom challenge még nem volt meg, azt szívesen letolnám másokkal, mert az még hiányzik...
-
Nekem auggal 200e a dps. 50% crit esely es 150% crit sebzes van rajta + 320% fejloves bonusz. Na az aprit olyat. Ha bekapcsol a szetbonusz, brutalisan megugrik a sebzes.
2. Fegyonak m1a-val megyek. 120edps... 54% crit esely es 250% crit sebzes valamint a sokasos 200% feletti fejlovesbonusz...Tegnap is 3x lattam millio feletti critet vele, de 600 a striker szett bonusza nelkul is megvan
Csunyan eros karakterek lettek... 32es elit 2 loves, veremnel a fonok 5 xD
Szerk : nem lehet, hogy a dpst a balanced meg a pontossag dobja meg??? Mert ezeket en letojom. Crit esely es sebzes, fejloves sebzes mindenre... Aztan majd eltalalom valahogy, de az fajjon xD
-
-
-
RazoR
veterán
Semmi ilyesmire nem vágyom, csak arra, hogy friss 30-asként ne az legyen, hogy belépek a kapun, és ott vár egy 4 fős gyökérsquad és egy "Hello, whats up?" után nem tudom eldönteni, hogy melyik tolt belém több golyót! Erről a kettéosztásról eddig nem tudtam, kifejtenéd egy kicsit? Ha nem nagy kérés...
-
Balika23hun
aktív tag
Örülök neki hogy elismerték, de azért remélem lesz vmi kárpótlás. 240 PC-től esik el az ember ami jól jött volna incursion-re hogy egyből meg vehesse az új tervrajzok egy részét (már ha lesznek).
Na mindegy, kezd unalmas lenni ez a sok baki. Nagyon élvezem ezt a játékot de attól félek az lesz a vége mint a bf4-nek hogy megutálom a sok hiba miatt, meg hogy szarnak rá hogy időben kijavítsák. -
-
Maxtreme
addikt
Csak ami számomra nem világos hogy nyilván ez az info eljutott hozzájuk is.. Miért nem javítják rögtön? Szerintem senki nem indítana keresztes hadjáratot ellenük ha ilyen esetben 1 órán át nem lehetne felcsatlakozni a szerverekre.
Ezen felül arra is kíváncsi lennék hogy ezek keddenként mikor lelövik a szervereket mit is csinálnak pontosan?
Mert ha jönne mindig 1-1 hotfix, azt mondanám értem a dolgot, de így.. -
Telda
addikt
Ez az egy karakter is bőven elég
.
DZ tele van cheaterekkel, illetve már mások annyira táposak hogy egy lövésből leszednek, így inkább azt hanyagolom. Ha megpróbálok csapatban menni random emberkékkel mindig kilépkednek, aztán feloszlik az egész group. Csapatot keresni meg csak a bejáratnál lehet. A barátlistámon lévőkhöz meg valamiért sosem tudok csatlakozni, gondolom tele a party. Kb ennyi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt esetleg kipróbálhatnátok majd, ha mindegyikőtök streamel. Így látnánk mindegyikőtök szemszögéből a játékot.
(4 legtöbb nézőt tartalmazó streamert tettem most be példának csak)
-
ForRedGlory
félisten
Persze, mert nem a szopóroller oldalon vagy, hanem, akik már megtehetik hogy az emberek 95%-át leszedik, mivel félisten skilljük van.
Én meg sokkal inkább szeretnék félisten PvE verziót, mintsem azt nézni, hogy nehezen kinyírok valami nevesítettet, majd a vérpistike hátulról leszed, miközben azt sem tudom, hogy ott van.
Ez van, nem kell egyet érteni, de azt mondani, hogy ez így OKÉ, hát finoman szólva érdekes. Akkor lenne OKÉ, ha lenne másik alternatív, mondjuk offline bemenni DZ-be és csak halomba jönne az gépi ellenfél... de így választási lehetőség sincs.
Egyébként félreértés ne essék, nekem csapatban sem az lenne a célom, hogy mást szopassak és várjam őket checkpointnál, mivel az az én szememben féreg dolog.
-
warcat
veterán
Az összes 32 crafton division tech feltétel is lesz kb garantálhatóan.Jó eséllyel ráadásul fegyvereket akarsz majd gyártani belőle (ha lesz).Jelenleg sokkal több nyersanyagot össze lehet szedni mint div techet,ebből a feleslegből akár lehet is valami hasznosat csinálni.Jó eséllyel továbbra is mindent a div tech fog korlátozni.
-
Balika23hun
aktív tag
-
.LnB
titán
Megbízható forrásból tudom, hogy egy szinte tökéletes Vector craftolása 50-60 try.
Én nem is nagyon erőltetem inkább. Van egy "jó" Vectrorom, elégedett vagyok vele.MP5-ből egyet craftoltam. annyira rossz lett, hogy betörni sem érdemes, az alapanyagot sem érné meg amit betörés után nyerek vele.
(#11653) ada19 Az bizony nem túl sok!
-
vegitossj7
addikt
Crafting miatt... Amihez eddig 100 zöld cucc kellett, hogy legyen sárga cuccod, most már 1500 kell. Ez kiverte náluk a biztosítékot, meg alapból is, a változatosság hiánya. A DZ-t kerültük, majd ha tiszta lesz, szólok nekik, de 1 incursion miatt nem vetik bele magukat.
Én is írtam, el kellett volna halasztani a játékot 3 hónappal, mert az, hogy 1 nap megcsinálod a challenge módot, másnap ugyanazt hardon, aztán megint challenge módon, nagyon kiakasztó...
Lenne benne 20 mission, senki nem szólna egy szót se, tolnánk is rendesen... Talán fanyalognának, de nem hagynák abba 1 hónappal megjelenés után.
Így lehet én is abbahagyom, az 1. DLC-nél várok egy minőségi ugrást, több missiont, 2 incursion-t farmolni nem egy nagy újdonság.
Mert alapból nem rossz a játék, de olyan, mintha még Bétában lenne az Endgame, édeskevés...
Hagyok magamnál 1k PC-t, és majd meglátjuk hova jutottunk...
-
vegitossj7
addikt
Én olyan randomokkal toltam, akik közül csak 1 embernek volt Sig. Skillje... Nekem.
Így jöttek Power Plantre
A kedvencem, mikor én szólok, hogy alap Seeker mine-t használ, meg alap support stationt. Sokat fog segíteni a GS majd...
Igaz, erre a patchre hárman abbahagyták a 4 fős csapatból, fingom sincs most hogy fogom letolni az Incursiont...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Villanyszerelés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest