-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebestyen01
őstag
Multy game nincsen csalás nélkül! Én tegnap sacc 3h voltam a dz be egyetlen csaloval se találkoztam! Biztos lesznek benne, de ugyan úgy vannak codban, bfben is, etc! Ujrajoinol az ember és annyi! Inkább ez mint a kínlódás a controllerrel, meg maximum 30fps értékkel. Valahogy fura nekem hogy csalomentes gamet vár mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- MacBook Pro M1 8GB/256GB magyar
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- QNAP QSW-1105-5T 5 portos 2.5GbE switch - 1 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged