Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lofagi

addikt

válasz Sebestyen01 #4874 üzenetére

Én is ezzel értek egyet, sajnálatos módon ez a PC's létnek a sarkalatos pontja. De pontosan ahogy említetted, az egér+billentyűzet kombináció és a nem zárolt fpseket sokat dobnak még mindig azon,hogy ezen tolja inkább az ember. S sajnos az is nagyon igaz,hogy pcn a multis játékokban mindig is voltak és sajnos lesznek is csalók. Azok a gyenge emberek akik képtelenek eredményeket elérni és így inkább elrontják mások játékát is,hogy nekik jó legyen. Durva, de ez megy a való életben is, de ebbe ne menjünk bele.

Nincs olyan játék amihez ne írnának csítet, sajnos ez alól még a beta sem lehet kivétel. Ebbe bele kell törődni, mérgelődik az ember, aztán kilép, mert semmi értelme egy csaló ellen.

- más -

Amúgy nem tudom,hogy emberek itt nem játszottak még MMORPG-el? Nincs egylövéses halál meg nincs normális nehézség, nincs AI. Egy MMORPG-ben az szint nagyon függ a felszerelésedtől. Ha neked van egy lvl15ös fegyvered és bemész egy lvl10es zónába akkor ne csodálkozzon senki,hogy hullanak az enemyk, mint a legyek. Egy mmorpgben a grind szokott lenni a legfontosabb, ott a lényeg az,hogy minél többen jöjjenek, hogy minél nagyobb legyen az esélyed arra, hogy jobb loot essen. Nem foglalkoznak a készítők azzal,hogy olyan mesterséges inteligenciát rakjanak be a játékba, hogy egy 5 fős csapatot 10 perc legyen legyakni. Ez nem az a játék. Aki erre vár az eltévedt.

• TTomax

félisten

válasz Sebestyen01 #4874 üzenetére

Azt nem,de azt sem,hogy a zárt beta második napján már kész legyen a csalás,és a fél napja kinyílt betara ismét "éles" legyen.Sajnos ezek nélkül is elég sok bosszantó dolog van,pl a nyakadba spawnoló npck,meg a turetod miatt válsz rouge-zsá,meg a nyakadba hajigálják a flash gránátot...a szerencsétlen tűzvonalba szaladó játékosos aki rougra vágnak...stb...szerver választó menüt meg nem igazán látok a játékban,és persze az egész csapatot vinni kellene.Szóval ez nagyon nem hiányzik ide.Az máris látszik,hogy a jó cuccok DZbe lesznek tehát rá leszel kényszerítve meg egyébként is a játék része fizettél érte.Azzal mi is tisztában vagyunk,hogy amíg kliensoldalon több van mint egy monitor -egér-bill,addig lehet csalni is.A játékot/játékmenetet kell olyanra tenni,hogy ne legyen értelme.

Egyébként nem kicsit vagyok felháborodva azon,hogy két vgaval pontosan annyi fpsem van mint egyel...Látszólag mennek,de mégsem jön a teljesítmény.Pedig nagyon kellene,mert 4Kban igencsak nem tudok stabil 60fpst elérni.Nekem az egész betaból eddig az jött le,hogy addig nem adok pénzt érte amíg rendbe nem teszik,se a játékmenet se a teljesítmény nincs rendben.Az Ubitól ennél több kell,már most mert utána nem lesz se idö se energia a foltozásra ahogy megszoktuk...nekik addig vagy fontos amíg ki nem fizetted.

Szerk: Hatalmas potenciál és lehetőség van a játékban,megvan a hangulata,de attól félek gyorsan monotonná válik ha nem tömik meg tartalommal,és tartalom alatt nem azt értem,hogy menj A-ba szerezd meg a kulcsot,keresd meg B ajtót,és engedd ki a túszokat... ennél több kell,hogy megérje az árát és ne csak egy pár tíz órás lövölde legyen,ahol unatkoznak az userek,és trainerekkel szórakozzanak....

Új hozzászólás Aktív témák