- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Csak csendben jegyzem meg és még akár elő is fordulhat, hogy 13.-án csütörtökön elindul az 1.4.
Az első hírekben, amelyek megerősítésre ugyan nem kerültek október 13-át prognosztizálták 1.4 bevezetésére. Legyen így.
Az biztos nem fogok fejvesztve rohanni a vendorba Liberatort, Scar H-t venni, max. ha 33 mód tervrajz, vagy 229-es fegyver tervrajz is lesz- amivel különösen lógnak a véleményem szerint.
-
arnikusz
veterán
Értem.
Nem okoskodás csak PTS tapasztalat, ott rövid idő alatt a 2. és a 3. héten esett Alpha mind jobb volt mint ami most nálam van. Ha tartják a jelenlegi loot esőt akkor hamar meglesz egy jó Alpha szett és nem érdemes most kalibrálni+ én a 6db-ra darabonként elvertem 1 milliót és még most sem tökéletes mint látod. Tegnapi egyik játékostárs mondta van 32 millió creditje.
, nálam max. 2 millió most.
Én a hátralévő időben csak credit és 2000 PxC gyűjtésre fogok koncentrálni.
Bár eshet még olyan Alpha cucc sima területen ami most über, de az 1.4 után esők simán ütik, ha így marad.
Ahogy írtam, nemcsak Hammisnál, de több PTS-videóban is láttam a 4Alpha/2Nomád kombót, de ne feledkezzünk meg a Végsőről sem amit hétvégétől tank bildként mutogatnak.
-
arnikusz
veterán
Van mikrofon, ha olyan állapotban vagyok még beszélek is a nagy koncentráció mellett.
Bár tegnap mondtam a két kedves játékostársnak, hogy nézzék el, mert elkaptam valamit és szinte torokgyíkom van.
Öcsém meg is jegyezte, hogy milyen bunkó vagyok, hogy bekapcsolva hagytam a mikit és csak a döglődésemet hallhatták a játékostársak.A számot benéztem, de most már a hátralévő időben tényleg nincs jelentősége.
Az újoncok esetén pedig tudom könnyebb kérdezni, de tessenek visszaolvasni.+ összefoglaló.
Razor kolléga, ha kell "Alpha szerencsehozó"-ami nem garantált átkapcsolok az Alpha karakterre és bemegyek este DZ-be tegnap úgy is segítséggel elértem a 27 és 3/4-et így biztos meglesz 14.-én estére a 4. karakter.
-
arnikusz
veterán
válasz
Naspetro #24775 üzenetére
Igen.
Számold össze a páncélt is és 5335 felett legyen az is.
Tűzfegyver 4000 körül jó, de ekkor 2800 az életerő, az elektronika pedig 1270, vagy 20 ezer felett.
Legutoljára két hete így hagytam a 3. karaktert, de itt kevés az elektronika.
PVE területre a 2végső/4alpha használható.
DZ-be meg csapatban el voltam, a csalók így is úgyis leszednek. -
NomadND1
senior tag
válasz
Anonymus23 #24785 üzenetére
Ez szép volt
Szerencsére szinte mindig párosával jönnek és pár sokkoló gránát sokat segít -
törölt tag
Du 2-től agyonlövök mindenkit aki szembejön dz-ben.
Tegnapi napra visszatérve. 6-ban az első játékost meglövöm predator cuccban verzik de még is használja a képzettséget
Vérzés alatt elméletileg nem működik semmilyen képzettség én úgy tudom.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #24781 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
-
-
Naspetro
csendes újonc
Sziasztok
A karakternel a DPS erteket illetve a Szivossagot ne nezzem hanem ami alattuk van? (tuzero es eletero asszem).
-
törölt tag
Tegnap probálgattam a predatort. 6-ban kimenésnél a 400k szívósságomat megint 1 hit-el lőtte le egy hero. Tegnap nagyon balszerencsés voltam. Csaló csaló hátán. Tommy járt jól, hogy dolgozott.
PETEE78 kifogtad!
Legenda & team Dark!
-
sith7
félisten
Köszönöm a mai DZ farmot, a cuccokat,a végén a superhero lengyelek nem kellettek volna
-
FaTHI
őstag
Amit tudok zöld tasit megtartok, de már bontogatnom is kell. Ma elértem a 40-es szintet UG ban, és lehet beképzelem a dolgot, de Heroic-on könnyebb lett az UG. két napja és ma is mint a vaj úgy mentünk végig randomokkal és itteni srácokkal is 2x2 fázist 3-4-nehezitéssel.
-
Garsza
veterán
válasz
TommyS_27 #24766 üzenetére
Igen csak full életerőn. De azért elég gyakran előfordul hogy full életerőn vagyok. 29K elektronika egyből túltölt.
De amúgy az egész Dedinek ment válaszul neki is Gonosz talettel van 45%.
De majd a gyakorlat bebizonyítja jó e a fegyó vagy sem.Megnéztem 48,5% CHC van rajta Full életerőn 180% CHD mellett.
(#24768) RECSKA
Nem fenegyerek kesztyűvel? Az szép. Gear modokon is az van?
-
Üdv!
Nem szoktam panaszkodni itt a topikban a csalókra, meg úgy általában a DZ-ben zajló folyamatokra, mert elfogadom, hogy ez van, de ez a tegnap esti brigád kiaszkatóan gusztustalanul tolta. Érdeklődöm, hogy amúgy ismerős ez a társulat másoknak is, különösen azért, mert ha minden igaz van közöttük egy magyar is, MIZOL HUN néven. A többiek: hassan2kgamers, Ahmed-Assassino, Zatsh1. Legtöbbször a semmiből tűntek elő, azután pár másodperc, és feküdt mindenki.
Kb. 10-12 játékos fordult meg a csoportban amiben voltam talán bő 1 óra alatt, mert folyamatosan léptek ki a csoporttagok ezek miatt, én meg hiába hívogattam be újakat, de azok se sokáig bírták, inkább rövid időn belül leléptek. Azt se nagyon értettem, hogy időközben volt egy-két szerverváltás is, de valahogy mindig beléjük botlottunk. -
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #24750 üzenetére
Ma Szatyorral PTS-eztünk... manhunt brigád tüzes turret, tüzes bb, predator mark
Vérzés és égés miatt mozogni nem tudtunk. Nemhogy lőni... ettől még a fos deadeye smart is elviselhetőbb volt!Én 1.4-nek adok majd két hetet. Ha nem lesz jó akkor leteszem a lantot. Pöcsömnek sincs kedve újra kiszenvedni egy normális buildet. A csalók meg csak hab a tortán...
Szomorú vagyok mert szeretem ezt a fost! Sok jó embert ismerhettem meg általa. De van egy határ ahol ha nem szórakoztat akkor keresni kell mást :/
Amúgy ma ment az ubi stream a balfék Hamish játszott! Az előbb leírtak után jó kedvemben beírtam neki, hogy "brake your game more guys" jött is rá a válasz: pont az ellenkezőjét csináljuk!!! Kinevettem és jöttem dolgozni
-
FaTHI
őstag
HUh Srácok ma 3-óra Dz6 és vagy 10zöld tasi, nagyon adja most!
-
törölt tag
bandit995
[link]
-
válasz
Darabokra #24720 üzenetére
Igazából itt nincs olyan, hogy multi meg single, van a co-op (PVE) rész (itt minimum a safe house-okban látni fogsz másokat akár akarsz akár nem és ettől függetlenül folyamatosan online kell lenni, olyan mint egy csökevényes MMO) ami a DZ-n kívüli terület meg a DZ ami egy PvEvP terület mert egyrészt vannak mobok amiket farmolhatsz lootért, DZ XP-ért meg DZ creditért másrészt ott vannak a játékosok akik egy másik veszélyforrást jelenthetnek hiszen ha megölnek akkor felszedhetik a loot-ot amit eldobsz (mivel halál esetén a loot egy része public másik privát) némi DZ credittel és kulccsal együtt illetve vesztesz néhány százalék DZ XP-t.
Másrészt amíg ki nem jön az 1.4 muszáj lesz legalább randomokkal együtt játszanod mert sok olyan dolog van amit nulláról, egyedül felépített karakterrel vagy csak baromi nehezen, vagy eleve képtelen leszel megcsinálni, mint például a challenge mód küldtések, az incursion-ök bármilyen szinten (kizárólag hard, challenging és heroic létezik de lényegesen nehezebbek mint egy standard küldetés hasonló fokozaton) illetve az underground küldetéseket challenging vagy heroic módban mivel az UG nehézséget a Massive kicsit elszabta mert incursion CM/HM szintű (l34/l35 elite-ek) mobok vannak a küldetés szintűek (l32/l33) helyett, ráadásul ez az esetek 99,5%-ban LMB-t jelent amik sokkal keményebbek mint bármelyik másik frakció ugyanazon a szinten.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #24723 üzenetére
Megláttak és mindenki elnyomta az ultit.
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Egy ideje leraktam a játékot és a fórumot sem követtem. Van valami infó az 1.4 patch megjelenéséről? Milyen szintű változások remélhetőek tőle? A mobok még mindig félistenek maradnak szemetebbnél szemetebb lootal?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Darabokra #24731 üzenetére
A sztori része rövid.
Van egy rakat összeszedni való cuccos, meg mellékküldetések, ha ezt mind megcsinálod, akkor kb 30 óra, amikor a második vagy 3. - 4. karaktert csinálod, akkor már 20 óra alatt megvan. Ha meg segítenek, akkor kb. 7-8 óra egy karaktert felhúzni.Multi:
Ez a játék alapvetően coopra/multira van azért kihegyezve, azaz pl Kihívás/vagy hősi fokozaton kb esélytelen vagy egyedül, illetve nem feltétlenül, csak ahhoz olyan gear kell, amit meg csak úgy tudsz megszerezni, ha csapatban tolod a magasabb fokozatokat. Szóval itt harap a kígyó a farkába.
De nagyon jó móka coopban, főleg ha ismerősökkel játszol, biztos találsz a saját igényeidnek, korosztályodnak és vérmérsékletednek megfelelő játékosokat.
HA megnézed az összefoglalót, akkor a kisebb gyerkőcöktől kezdve 60 év felettig minden korosztály megtalálható. -
válasz
Darabokra #24731 üzenetére
Nekünk (500-700-1000+ óra játék után) tűnik kevésnek, amúgy korrekt. Ne várj tőle egy GTAV szintű történetet, de egész jó lett így is a sok fő- és mellékküldetés. Mi ezért is hiányolunk még belőle/hozzá ilyen tartalmat, amit egyelőre az első DLC sem hozott sajnos, bár az Undergroound is egész különleges élmény az első 15-30 szinten, utána már nagyon belassul az szintlépés és monotonná válik.
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #24729 üzenetére
Így van jót röhögtem amikor egy 71K-s Sasg-ot DPS szerint felvitte 291 ezerre a 4Alpha-Reckless-Savage, de egy lövésig jutottam UG heroicon a shotissal szemben és másodiknál már én feküdtem szemtől szemben.
Tommy köszönöm, azért kérdeztem, mert 1.4-ben szeretném kipróbálni az elrakott M870.
Mindenkinek szép napot.
-
Darabokra
senior tag
akkor miért írta itt valaki, hogy rövid a single?
15-20-25 óra rövid?
-
arnikusz
veterán
válasz
Lövölde- igen, mert a csalók ott simán szednek.
Single mód 1-30 kezdőként lehet 30 óra.
Ha megvan az Underground az is 40 szint az több.
Incursionok és DZ farmolásra alkalmas, mert jó cuccok jelenleg nagyobb eséllyel ott esnek és mellette mehet a PVP.
DZ-be nem magányos farkas Chuck Norris, vagy Rambo, hanem csapat ajánlott, de a csalók így is el tudják rontani.
1.4 után PVE-területen kint is esnek mag látástól - mikulásig a dolgok. -
Darabokra
senior tag
ennyire nem is értek multis nyelven, de nagyjából tudom milyen lehet akkor a division multi része, nem hinném hogy odalennék érte. Viszont ha tényleg van 15-20 óra a single, nekem megér 6-7 ezret a játék. A multi meg már bónusz lenne nekem a single után, hátha bejönne a dolog
-
válasz
Az a multi igazából egy max. 16 fős szerver, ahol vannak adott területeken NPCk+bossok, azokat lehet farmolni (vagy azt sem kell
), közben lehet másik játékosokat abuzálni. Jelen formájában nem annyira multi jellegű, nincs nagyon cél, normális verseny, ranglista, sok a cheater stb.
Igazából még a co-op játék nagy élmény, amikor négyen (hárman-ketten) csapatban játszotok, akár PvE (küldetések, Underground DLC, Incursion, napi-heti HVT) akár PvP (DZ) területen. Utóbbi mondjuk sokat hozzádob a "veszélyei" miatt.
-
törölt tag
Na reggel igazam volt. A sulinál minden szülő Rogue Agents volt.
-
Darabokra
senior tag
üdv! ez a game elmenne ezen a gépen?
i3 4170
8 gb ddr3
hd 7850 1 gb -
-
-
arnikusz
veterán
válasz
Naspetro #24703 üzenetére
Megvette öcsém az SeasonPass-t még nyáron.
Jelenleg minden hónap 1. és 15. napján PVE területen esik egy supply 3 tárggyal.
Így 12 db cuccot szerzel, ami közül van ami használható.
Mostanában a napi 1.5-2 órát ezzel töltöm március óta.
Mafia III-al még várok míg optimalizálják, BF1-nem az én világom, Gears of War nem annyira
1. karakter DZ 77 marad ott, UG 40 és Incursionok is megvannak, most Blind/Banshee -ben várja 1.4-et.
2. karakter DZ10- majd megy tovább, UG 25 ez is, Incursionok megvannak Predatorban várja 1.4-et.
3. karakter DZ45- majd meg tovább, UG 23 ez is, Alpha/Végső várja 1.4-et.
4. karakter útban 30 szint felé. Nem akartam 1.4-ig indítani, de a 3. hét PTS próba után, úgy döntöttem megcsinálom akkor 14.-éig és ez lesz majd a teszt karakter 1.4 PVE-Underground-Incursionra.Ha pénzt adok ki egy játékra, amellett hogy a játékélmény az elsődleges, minden szegmensét végigcsinálom eddig megérte, az 1000 órát még nem értem el, de még 6 hónap biztos van benne.
Ha csak a napikat megcsinálod majd a 4 karakterrel ( ami a max. 2 órába nem biztos belefér) rövid idő alatt lesz neked megfelelő geared és fegyverzeted és kipróbálhatod magad a DZ-ben- remélve, hogy a csalókkal is kezdenek valamit.
De ha lesz 4 fős team biztos megyek. -
arnikusz
veterán
Tessék mindent átnézni és kiművelnie magát.
Sima játék vagy SP, csak azért kérdem, mert ha SP akkor gyorsan 14.-ével bezárólag el kellene érni a 30. szintet, hogy megkapd az október 1. napi supplyt is.
Most húzom a 4. karaktert szép lassan haladva megcsinálok mindent (tegnap este 23-nál hagytam abba)
még 3 napot elszórakozok vele amíg elérem a 30-at, este 20-22 között vagyok, nyugodtan csatlakozhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest