Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
na mutass egy játékot, ahol a megjelenés előtt egy hónappal kiadott béta után változott is bármi a végleges verzióban. hát nem fogsz ilyet találni az biztos, AAA-t szerintem biztos nem. ez a játék így fog megjelenni, amilyen állapotban most volt. ez az egész "zárt béta", csak marketing, le se szarják a hibákat. majd jön valami day 0 patch esetleg, ami a teljesítményen javít, aztán a sok sírás után elkezdik toldozgatni-foltozgatni a játékot, és kb egy év múlva kapsz egy frankó játékot, persze season pass-al együtt, horror áron.
nekem egyébként nagy bajom nem volt a játékkal, de szerintem dög unalom, és lehet akár milyen hatalmas a map, ha nincs hangulata, atmoszférája, akkor nincs miről beszélni.
-
weky
tag
Pontosan

Jó, realista vagyok, biztos maradnak benne bugok, de ha a zavaró hibák jelentős részét ki tudják gyomlálni akkor a kisebb dolgok nem fognak zavarni, majd idővel kijavítják azokat is.
A Division sem volt hibátlan, még most sem az, de ott érezhető a javuló tendencia.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android játékok topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest