Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Csak van, hogy egy faág levelein nem
Sniperkedtem és éppen szinkronlövést hajtottam végre, az AI társak le is szedték szépen a kijelölt célpontokat csak az én lövedékem útját állta el egy belógó faág levele (valami fűz jellegű). Először at hittem mellé lőttem, de a második lövés sem járt sikerrel. Volt hangja, hogy a lövedék interakcióba kerül a levéllel de a célpontba vagy mellette nem volt semmi jele, se grafikai sem audió tekintetben, hogy becsapódna.
Másik érdekesség, hogy kérdem REBEL légi támogatás egy bádog kaibára irányítva azt mert elég sok ellenség volt benne, buliztak vagy nem is tudom
3 rakétát lőttek rá, de mindneki életben maradt és a kaiba is sértetlen maradt 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sniperkedtem és éppen szinkronlövést hajtottam végre, az AI társak le is szedték szépen a kijelölt célpontokat csak az én lövedékem útját állta el egy belógó faág levele (valami fűz jellegű). Először at hittem mellé lőttem, de a második lövés sem járt sikerrel. Volt hangja, hogy a lövedék interakcióba kerül a levéllel de a célpontba vagy mellette nem volt semmi jele, se grafikai sem audió tekintetben, hogy becsapódna.