Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz Tibtobi #1373 üzenetére

Igen ott :(
    Elsőre azt hittük mi is,hogy a fokozat a rossz. De váltogatva az látszott,hogy erősebbnek írt szinten több töltény kell az alap ellenfelekhez. De a lilák ugyanúgy ránknéznek és csá.

Igen a drón volt az első,amit használtunk. Ami skillt összeszedtem,azt is arra toltam mind. Berepülgettem a házakba is vele. Sokszor a pálya mellett a semmi területen fűben hasalva is kiszúrt egy csoport lila. De sokszor úgy is kiszúrt,hogy kétszer az alap ellefelek elsétáltak mellettem,amíg ott feküdtem a fűben. Itt gondoltam,hogy ez a része PVE lehet.

maga a játék a TheVr srácok stream-jében tetszett meg nekem.
    De az még zárt beta volt.
    A játék mechanikáját imádtam,mert tisztára farcry4. Csak állatok nélkül és a helikoptert rosszabb irányítani,de cserébe nagyobb :D
    Sajna én nem szeretem,ha a küldetészónámba beleavatkozik valami ecpi ellenfél. Az nem gáz,ha bossok jönnek,de az legyen a küldetés része és ne így.

szallasi007
    Nem fogom vissztelepíteni a játékot. Ennyi óra alatt nem hozta meg a legkisebb szikrát sem,hogy megvegyem.
    Sok élményleírást elolvastam itt és nekem az jön le,hogy többeknek csalódás,mint áttörés. Így ez ennyi. Sajnálom a dolgot,de ez így marad :( Kicsit másképp sikerült az én élmény leírásom,de engem sokkal jobban felzaklatott a dolog,mint másokat. Nagyobb volt az elvárásom. Azaz békésebb.
    Mit kellene másképp értenem :) Láttam egy pöpec stream-et belőle. Olyasmit vártam el és nem az lett.
    Tudok lopakodni :) 200+ óra dying light megtanított :)
    Nem újradobja az enemy-t. Rosszul fogalmaztam. Elém teszi az újat. Nem azt,akit megöltem. Akit megöltem az nem tér vissza. Csak akkor,ha mindketten meghaltunk végleg és újratölti a mappot,azaz újraindul a küldetés.

Új hozzászólás Aktív témák