Hirdetés
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Nagyon jó alkalom arra ez az ingyenes hétvége, hogy kipróbáljam a játékot. Itt valami tényleg eltört. Maga a gearelés és a lootolás nem probléma. A kinézetre nem panaszkodhatom mert egy 1050ti nem tud csodát teremteni. De az AI az valami borzalom. Rulett az egész, hogy éppen hogyan fognak reagálni. Nincs stealth. Egyáltalán. Kirándulás annál több. Írtatok többen is, hogy annyiból állnak a küldetések, hogy menj ide-menj oda amivel még nem is lenne probléma. De itt nem ide-oda kell menni.
De nem ám. A térkép egyik feléből át kell menni a másikba. Sajnos ez teszi ki a játékidő legnagyobb részét. És ez siralmas. Wildlands 2-nek nem szabad nevezni. Ez egy Wildlands early access. Akartam szeretni. Nagyon is fontolóra vettem a vásárlást. De én mint apuka nekem ennyi időm nincs rá. És, hogy őszinte legyek nem is bánom már.
Akinek tetszik annak jó játékot hozzá. Csak le szerettem volna írni, hogy én mit tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest