Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
90 órám van a Breakpointban és messze nem fejeztem még be, csak tele lett a tököm a frakciós farmolással, messze színvonalon aluli húzás ez egy ghost recontól, akarom mondani ubisofttól.
Most a div2-őt nyomom, egyelőre 15 órával, de ez is karcolni fogja a 100-at, az tuti.
Engem szórakoztat, kikapcsol, de a rengeteg hibája ellenére egy barátomnak sem ajánlottam. Akit kielégít a játék az amúgy is meg fogja venni, de azzal nem értek egyet, hogy ne lehessen leírni a játék hibáit.
A neten minden helyen megszólalhatnak pro és kontra, ez a hely miért lenne kivétel? Ha vki. ide akar jönni és tájékozódni az igenis lássa mire számíthat, de tovább megyek. Nem nagyon láthatsz nagyon pozitív jelzőt a játék vonatkozásában még a tulajdonosok részéről sem, ennek oka van.
Az van amit duvi ír.
Ez a játék cseszettül nincs befejezve, csak egy váz amit kaptunk, kong az ürességtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest