Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Tegnap 10 órát toltam egyhuzamban a bétát.
Jobban tetszik ez a Wildlands mint az előző... de ez nem ér meg 60 eurót.... adják 40-ért és megveszem. De így nem rohanok megvenni, mert kivárom amíg akciózzák... már ha el nem felejtetem ezt a címet, mert amúgy semmi egyedi nincs benne.
Rohadtul tetszik ahogy az általam készített karakter a szöszi lófarkas zöldszemű helyes arcú sunci bevágja magát a mocsárba-porba-retekbe és besarazza-piszkolja magát... ezen kifakadtam mikor megláttam, hogy mit és hogyan csinál
Viszont a járművek irányítása egy vicc. Egy GTA Online-hoz képest ez egy rossz vicc kategória... a GTA: O-hoz képest ez sehol sincs... reméltem ezzel kezdenek valamit...
Megint csak GTA: Online ahol lehet váltani FPS és TPS nézet között... azért ha már egy 2013-mas játékban ezt meg tudták csinálni ami hasonlóan szabadon mászkálós lövölde... akkor nem értem hogy miért nem alap más címeknél...
A kis szöszimmel a helyeket egyedül is ki tudom pucolni... nem nagy tudomány...
Kis drónozás vagy nem ha izgalomra vágyok... távcsöves puskával az illetékesek leszedése, majd közelre shoti vagy valami gépkarabély vagy kis pisztoly ha valakivel lopakodás közben találkozom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új 28-as alu kerékszett féktárcsával, hátsó sorral
- White GAMER alap! i9-14900K / Z790 STRIX / 32GB 6400MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámíTOK
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest