Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz paprobert #382 üzenetére

"Az én felelősségem itt a fórumon az, hogy elmondjam, hogy az NV kb. kétszeres áron árulja a kártyákat, mint illene.
    Az AMD pedig kétszeres áron mínusz 10%."

Van az több is mint 10% :D
    A 7900XTX a 4080 ára alatt van 20%-al, de nincs olyan sok jelentősége mert akinek nincs 1200 dollárja 4080-ra annak 1000 se lesz 7900XTX-re.

A Fő baj hogy azért mikor a belépő RTX 3050/249 dollár és ráadásul még gyenge is az nonszesz. Hol vannak már azok a idők mikor 8800GT/HD 4850 200 dollárért bestbuy volt 2008-ban....
    De 2016-ba is kapott az ember egy 1080TI 699 Dollárért.

Most a drága hardver árak még több mainstream usert átkergetnek konzol frontra. Hobbi játékos aki néhány órát játszik kikapcsolodás gyanánt nem is fog 1000-1500 dolláros kártyákat venni.
    Több emberrel beszéltem, sokan vesznek inkább egy Ps5/Xbox konzolt és le van tudva a gaming.
    Bár tény és való egyrészt a AMD se akarna jelentősen Nvidia ára alá menni.

Egy remény van hogy a Intel valahogy megtöri a jeget és valóban a 2 gyártó alá mennek árba. A Driverek is kikupálodnak, az Nvidia azzal promotálta az A770-et mennyire elszáltak a hardver árak, és amit ők adnak ki csak 329 dollár. :K
    Ha lesznek jó driverek és valóban hozz valami versenyképeset az intel simán jó alternatíva lesz.

Nvidia fanboyok meg vegyék a Zöldet drágán az se baj ha túlárazott.

Meg még hozzá rakom, csak mert valaki nem vesz meg valami túlárazott terméket még nem jelenti nem tehetné meg.
    Nálam az a alapelv ha valami nem éri meg a árát nem veszem meg.
    :(
    Veréb nem vagyok, se megvezethető. Rám nincs hatással a bőrkabátos marketing.

[ Szerkesztve ]

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

• Kansas

addikt

válasz paprobert #382 üzenetére

Már csak ezért is nem tettem ezt egyik céggel sem...

Soha nem tagadtam, hogy számomra az AMD üzleti magatartása szimpatikusabb, de egyrészt nem hiszem, hogy ezt jófejségből vagy morális kötelességtudatból csinálja, másrészt ez nem akadályoz meg abban, hogy szó nélkül egy másik cég termékét vegyem, ha úgy ítélem meg a magam értékrendje alapján, hogy az nekem jobban megéri/megfelel arra a célra amire kell. Pl. ezért is van Intel/NVidia alapú laptopom.

[ Szerkesztve ]

Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.

Új hozzászólás Aktív témák