Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Zjunior #40190 üzenetére
Honnan veszed?
Hidd el sok fórumon ott vagyok és eddig az a hivatalos állspont ,hogy Messi pados lesz vagyis ezt sugalta a tegnapi Martino nyilatkozat amit élőben néztem.egy kis reklám https://www.facebook.com/FcbHungria
Martino (élő sajtótájékoztató): ... hogy milyen kezdőcsapattal fogunk kiállni? A szezonban úgy érzem most futjuk a legjobb köröket. Mindenki egészséges illetve gyógyulófélben van. Nehéz lesz összeállítani viszont azt tudom ,hogy a lehető legerősebb keretet fogom pályára küldeni!"
Martino (élő sajtótájékoztató): Dani Alves is teljes értékű edzést végzett az elmúlt alkalommal így nála is nagy az esélye ,hogy kezdőként lépjen pályára!"
Martino (élő sajtótájékoztató) Neymar Jr. biztosan kezdőként fog a pályára lépni viszont Messi lehetséges ,hogy a padon kezd... Nem szeretnénk egyből hatalmas megterhelésnek kitenni és fontosabb a szezon hátralévő része minthogy elveszítsük egy újabb sérülés miatt"!
Valdes - Alves Mascherano Pique Alba - Xavi Busquets Iniesta - Alexis Messi Neymar
Kivételesen Valdes fog védeni Pinto helyett...
Most a tájékoztató alatt folyamatosan 2 dologra tudok gondolni.
1. Messi nincs 100%-os állapotban
2. Messi teljesen egészséges, kezdőként is fog a pályára lépni de a taktika miatt nem árul el konkrét dolgokat. -
Bencus88
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz
Zjunior #39360 üzenetére
90ft is valami! ki a kicsit nem becsüli...
990k-ért amúgy a Mediaban ott a 4K-s Samu is, brutál képe van, annyi szent...SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
Kedves Ferenc,
2014. január 9-tól a Lotteries and Gaming Authority of Malta (LGA) biztosítja licencünket. Ez a jelenlegi Alderney Gambling Control Commission licencünket váltja.
Ennek eredményeképpen oldalunk egy rövid ideig nem lesz elérhető 2014. január 9. 05:00-12:00 GMT között.
A licenc csere nem érint Sportingbet számláját, a termékkínálat és az elérhetőségek nem változnak. Különösen ügyelünk személyes adataira,és nem fog változást tapasztalni egyenlegében vagy tranzakcióiban.
Hogy megfelelhessünk az LGA szabályozásának, kisebb változtatásokat végeztünk szabályainkban, 2014 január 9., csütörtök 12:00 GMT időponttól tekinthet meg.
Üdvözlettel,
A Sportingbet csapat
-
válasz
Zjunior #39298 üzenetére
hat ez max az almánál megy, mert pl az én S3-am novemberben töltötte nálam az 1 éves szülinapját, és el is gondolkoztam elsőnek hogy lecserélem S4-re, de kb 60-70K-t kellett volna rádobjak ami kicsit vicc.
Eleve csak pont emiatt akartam amit t eis mondasz hogy ne bujjon az ember sokat, mert teljesítménybe nem nagyon van akkora difi ami miatt megérte volna nekem kiadni 15-20K-tól többet a cserére. -
lacy86
addikt
válasz
Zjunior #39060 üzenetére
Szerintem ez meggyozo lehet!
Nottingham - West Ham -
janos1988
addikt
válasz
Zjunior #39060 üzenetére
Nekem online már meg van, csak várom, hogy az elhalasztott meccsekből álló fogadást jóváírják. Rakhatnám, ha nem pókereztem volna tegnap.
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
-
barisj
aktív tag
válasz
Zjunior #37269 üzenetére
Nem azon van a hangsúly,hogy mennyit,hanem hogy mindig
és az a vicc,hogy általába 2-3meccseket rakok és abból 1 minimum elmegy.. ma fizettem be a betre 3k-t,hála az arsenal meccsnek már nincs egyenlegem.. amire rakok az elmegy még ha 0,5feletti gól az is :'D 1.05ért xd
-
giigz
veterán
válasz
Zjunior #37252 üzenetére
Jó, 1-1-re gondoltam...
Ha már kiemeled a rossz tippem, akkor kiemelhetnéd azt is, hogy az X-re írtam hogy mehet rá a ház, plusz itt is leírtam, hogy nem vagyok annyira biztos a sima Arsenal győzelemben.
Persze nem is nagy dolog eltalálni egy ilyen országos X-et, csak ugye a mind2 csapat gólos tippem nem jött...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest