Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol hogyan lehetne refundolni? Illetve rögzített kártyát törölni?
Valamikor leregisztráltam, és megadtam egy netes kártya adatait. Nem is foglalkoztam vele, nem használtam a Tidalt. Néha jött egy email, hogy hogy nem tudta levonni az összeget. Valszeg ilyenkor nem volt a virtuális kártyához összeg rendelve.De most nézem, hogy tegnap, illetve a múlt hónapban is le lett vonva a havi díj.
Igazán nincs rászükségem, nem használtam egyszer sem.
Hol lehetne refundolni, illetve törölni a kártyát?
Vagy a fiókot kell hozzá törölni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest