Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Mert úgynézki megszabadulok tőle szombaton alaplapostul... Elolvasok pár cikket, ez brutál tuningprocinak néz ki...
-
Esmein
nagyúr
Utánanézek mit tudnak az 1600mhz-es tbred duronok.
-
Esmein
nagyúr
Hát akkor lehet hogy mégis a tbred-re szavazok, amit abból kinyomtak tuti nem szorzólockos, legalábbis olyatén még nem láttam. Barton majd később.
-
bujdyka
tag
Kedves Kolléga!
Kb 17 Khuf a bruttó ára...
Ami 41. hét után készült, az tuti, hogy szorzólockos!
És azon van kis szimpi fedés is...
Van itt egy másik topic, amit én indítottam, és az a címe, hogy ''Hogyan lehet Thortonból Bartont babrélni?'', abban van még egy kis okosság is...
Meg kép az én Thortonomról, szal ha a tied is ilyen, akkor buktuk...
Amúgy 1,8V-on 2200 Mhz, nem túl sok, ráadásul AQZFA... Bár a tápom szar (Mercury 400W), meg a hűtő is csak Whisperrock IV... -
Esmein
nagyúr
Ja igen. És minden példányon van az a vékony zöld réteg ami nem engedi összekötni a két hidat ?
-
Esmein
nagyúr
Minden thorton szorzólockos(vagy egyik sem?), Mennyi az esély arra hogy működik a letiltott 256k cache? Mennyibe kerül egy 2000+-os példány és hol lehet ilyet venni Szegeden? Mennyire sikerült már _nektek_ felhúzni léghüccsivel ?
Aktív témák
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest