- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
marcitp #10491 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tagságot
Egy kis netes keresgélés után tegnap meg is találtam hozzá minden drivert,azokat le is szedtem(volt böven hogy minek ennyi?)de ugy gondoltam hogy ha van lehetöség visszarakni az eredeti oprendszert akkor azt elöször kiprobálom
Remélem sikerülni fog,ha nem akkor majd megy a format és rendes Win + driverek külön,de reménykedek!!! -
Ghandi
aktív tag
válasz
Shadowfax #10492 üzenetére
Szia!
Elöször is köszönöm a gyors segitséget!
Pont most akartam irni hogy valami nem okés nálam mert semmilyen R&R képernyö nem jön be csak egy sima BIOS-os képernyö ahol három választási lehetöségt van de egyikkel sem csinál semmi lényegeset.
Már azt hittem én csinálok valamit roszul
Szoval akkor ezt az ISO-t le,kiir,a boot-ot átállitani ATAPIra és hajrá
Köszönöm!
Ja és ha ezt igy csinálom akkor az eredeti Win megy vissza rá? Juhé!!!!
Soha nem volt még eredeti Windowsom,valamikor el kell kezdeni -
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Igen jutányos áron jutottam hozzá egy kissé régi,de teljesen müködöképes T42-eshez!
Csak a gépet kaptam és egy töltöt,a gyerek szerint vagy nem volt hozzá semmilyen CD/DVD vagy elhagyta.
Ezen most Linux van ami nem a gyári oprendszere,de az eladó szerint van rajta egy rejtett partició amiröl vissza lehet rakni az eredeti Win XPt.A gép alján rajta van a gyári windows XP prof matrica szoval ez volt rajta tényleg eredetileg.Ezt hogyan tudnám visszarakni?A vinyó végén tényleg van egy kb 4gigás rejtett particiót ami FAT renedszerü,de arról nem tudok bootolni sehogy.Azon lenne az xp vagy hülyeséget mondott a gyerek?Segitségeteket kérném!
Köszönöm
Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged