Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz
Sziszifeca #8945 üzenetére
Elég. Csak több idő feltölteni.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Sziszifeca #8433 üzenetére
-
Scalpel
senior tag
válasz
Sziszifeca #8418 üzenetére
Rántsd le az ultranav (szerintem t42 esetében is így kell, hogy hívják) cuccokat a honlapról. Akkor menni fog. Alapból a win nem igazán tud mitkezdeni a gördítősávval. Ez volt nálam eddig mindenhol. Utána megy minden, meg rengeteg plusz beállítási lehetőség.
-
fotel
aktív tag
válasz
Sziszifeca #8391 üzenetére
Én egy T23-on szervízként futtatom, a hőmérséklet gépfüggő, T4x-em nem volt. Mielőtt a T23-on beüzemeltem, megkentem a procit egy kis arctic silver-rel.
-
fotel
aktív tag
válasz
Sziszifeca #8385 üzenetére
Az ini-fájlt kell átírni, readme segít ;)
-
Shadowfax
addikt
válasz
Sziszifeca #8383 üzenetére
-
wienattwo
tag
válasz
Sziszifeca #8324 üzenetére
Nekem is ilyen felbontású T42-m van, az új 9 cellásnál alapjáraton, min. fényerőnél 8 óra fölötti hátralévő időt írt ki. Még az elején leteszteltem min fényerővel, aktív wifizéssel, és 7 órán keresztül bírta. Ráadásul jobban is tudod kímélni a 6 celláshoz képest, mivel valsz nem kell olyan sűrűn töltögetned.
-
Tim82
félisten
válasz
Sziszifeca #8326 üzenetére
Használtan vettem. Egy hat cellást "amortizáltam le" másfél év alatt, ahelyett kellett.
Kb. hetente egyszer célszerű lemeríteni, úgy 10% alá. Teljesen ne merítsd le, az nem tesz jót a lítium-ion akkuknak.
-
Tim82
félisten
válasz
Sziszifeca #8324 üzenetére
Attól függ. Vadonatújként kb. 5-6 órát kellene. Az én 9 cellásom kb. 3-3,5 órát bír wifivel és levett fényerővel, és az akku kb. 38%-át elvesztette már az eredeti kapacitásának.
Mellesleg jó választás volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Külföldi SIM-ek itthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G4/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/AMD1GB)
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged