Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Scalpel

senior tag

válasz amargo #9040 üzenetére

Az X301-est azért ajánlottuk, mert ez már mindenképpen a sokat cipelhető kategória, és mellette minimális kompromisszummal használható játékon meg talán 3D CAD-en kívül bármire.
    Nekem a 14" 2kg-os T60 nehéz volt már, amikor volt mellett még két könyv, némi elemózsia az egyetemre, mindezt válltáskában, mert utálom a hátizsákot zakóhoz..., stb...
    Szóval arra senki nem számított, hogy Neked egy laptopban szükséged lehet ekkora teljesítményre. Ha nem számít a laptop mérete, akkor kedvedre válogathatsz, de ha jól emlékszem írtad, hogy számítana a súlya. X200-at én nem ajánlanám ilyen feladatokra, mert a 12" méret ilyen esetekben kevés lehet akkor is, ha felbontása ugyanakkora, mint a 13,3"-osé. Tudom, használtam az R100-at cikk fordításra, és vért izzadtam, mert nem fér egymás mellett két ablak, csak nagyon nyomi módon. Hobbi szinten én is programozgattam, és szerintem ott se árt, ha van asztalterület ahova szét tudsz mindent pakolni.
    Igazából ki kéne próbálnod, amire így kevés esélyt látok, mert nem hiszem, hogy bárhol van 8GB RAM-os X301. :) Mondjuk SSD-vel a swap sebességére se lehetne panasz, talán 4GB RAM is elég lenne így. Procira továbbra is azt mondom, hogy azért nem olyan rosszak a Core 2 Duok teljesítménye alacsonyabb órajelen sem. A többi alrendszer legalább annyira számít, főleg ilyen sok virtuál gépes megoldásban, ahol memória + háttértár tempó talán még inkább számít, mivel azt kétlem, hogy valami nagyon számításigényes dolgot fejlesztenél, és azt egyszerre futtatnád az összes virtuális gépen, ha igen, akkor bocs. :) De ebben az esetben felejtsd el a laptopokat. :)

Otisz: Örömmel hallom, hogy T400 masszív gép, így legalább a TP széria csúcsát egyelőre nem rontották el... :))

szerk.:: WIN 7 RC 2010 március 1-ig használható minden korlátozás nélkül, és 2010. július 1-ig úgy, hogy közben 2 óránként lelövi a gépet. Béta esetén 2009. július 1. illetve 2009. augusztus 1. rendre a megfelelő dátum. Ezt hivatalos MS levélből tudom, akinek kell átküldöm.

• evone

őstag

válasz amargo #9040 üzenetére

A sima x200 annyi es normalis core2duo van benne, de tovabbra se ertem hogy miert zavar az hogyha kevesbbet eszik a procid, attol a teljesitmeny nem kisseb.

"Low voltage doesn't mean lower performance. Just means less voltage, as the name implies.

So a ULV 2.0GHz cpu will perform EXACTLY as a normal 2.0GHz cpu.

So if you want to compare your ULV to a normal 2.0GHz cpu, tell us the speed, bus and cache of ur ULV cpu."

Aktív témák