Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Az X301-est azért ajánlottuk, mert ez már mindenképpen a sokat cipelhető kategória, és mellette minimális kompromisszummal használható játékon meg talán 3D CAD-en kívül bármire.
Nekem a 14" 2kg-os T60 nehéz volt már, amikor volt mellett még két könyv, némi elemózsia az egyetemre, mindezt válltáskában, mert utálom a hátizsákot zakóhoz..., stb...
Szóval arra senki nem számított, hogy Neked egy laptopban szükséged lehet ekkora teljesítményre. Ha nem számít a laptop mérete, akkor kedvedre válogathatsz, de ha jól emlékszem írtad, hogy számítana a súlya. X200-at én nem ajánlanám ilyen feladatokra, mert a 12" méret ilyen esetekben kevés lehet akkor is, ha felbontása ugyanakkora, mint a 13,3"-osé. Tudom, használtam az R100-at cikk fordításra, és vért izzadtam, mert nem fér egymás mellett két ablak, csak nagyon nyomi módon. Hobbi szinten én is programozgattam, és szerintem ott se árt, ha van asztalterület ahova szét tudsz mindent pakolni.
Igazából ki kéne próbálnod, amire így kevés esélyt látok, mert nem hiszem, hogy bárhol van 8GB RAM-os X301.Mondjuk SSD-vel a swap sebességére se lehetne panasz, talán 4GB RAM is elég lenne így. Procira továbbra is azt mondom, hogy azért nem olyan rosszak a Core 2 Duok teljesítménye alacsonyabb órajelen sem. A többi alrendszer legalább annyira számít, főleg ilyen sok virtuál gépes megoldásban, ahol memória + háttértár tempó talán még inkább számít, mivel azt kétlem, hogy valami nagyon számításigényes dolgot fejlesztenél, és azt egyszerre futtatnád az összes virtuális gépen, ha igen, akkor bocs.
De ebben az esetben felejtsd el a laptopokat.
Otisz: Örömmel hallom, hogy T400 masszív gép, így legalább a TP széria csúcsát egyelőre nem rontották el...
szerk.:: WIN 7 RC 2010 március 1-ig használható minden korlátozás nélkül, és 2010. július 1-ig úgy, hogy közben 2 óránként lelövi a gépet. Béta esetén 2009. július 1. illetve 2009. augusztus 1. rendre a megfelelő dátum. Ezt hivatalos MS levélből tudom, akinek kell átküldöm.
-
evone
őstag
A sima x200 annyi es normalis core2duo van benne, de tovabbra se ertem hogy miert zavar az hogyha kevesbbet eszik a procid, attol a teljesitmeny nem kisseb.
"Low voltage doesn't mean lower performance. Just means less voltage, as the name implies.
So a ULV 2.0GHz cpu will perform EXACTLY as a normal 2.0GHz cpu.
So if you want to compare your ULV to a normal 2.0GHz cpu, tell us the speed, bus and cache of ur ULV cpu."
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged