Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Scalpel #8980 üzenetére
Evone linkelt egy topicot a lenovo fórumból, ott azt írja az egyik tag, h betelefonált és azt a választ kapta, h máj vége, júni eleje felé várható és ha nem is a régi system update formájában, de azzal egyszintű szolgáltatást indítanak. Remélem tényleg így lesz.
Az jutott még az eszembe, h nem lehet, h w7 miatt (is) alakul át (vagy legalábbis szünetel)? Májusba jött az RC nem?Btw, a lyukacsos bill alátétet cserélik gariba nem lyukacsosra?
Más. Nektek nem volt semmi gáz a legutolsó audio driverrel? Elvileg a hangdriveren kívül az új smart audio 2 progit is tartalmazza, de én sehogy sem bírtam az újat működésre bírni. Egyből leállt amint elindítottam, pedig oda vissza próbáltam mindent, de még csak a neten sem találtam senkit akinek lenne hasonló problémája.
Nem mintha sokat számítana, csak zavar, ha vmi nem up to date, de még rosszabb, ha nem is megy.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest