Hirdetés
Aktív témák
-
Crow
tag
Na legyalultam a Vistát, aztán újból felraktam a jó öreg XP-t, de most egy másik telepitő CD-ről. A drivereket most a SP3 meg a hotfixek után raktam fel. A Lenovo-féle .5002-es intel display driver helyett meg intel oldaláról a legújabb (ezt még nem próbáltam, a napokban jöhetett ki vmikor) .5029-est. És láss csodát, most működik csikozás nélkül. Érdekes. Nem tudom, hogy a változtatások közül ez melyiknek köszönhető (persze a legvalószinűbb h. az új driver érdeme), de egy biztos: most nagyon gyorsan rászabaditom a Ghostot, amig műxik.
Tegnap egyébként megrendeltem hozzá a gyári XP downgrade-t, nagyon kiváncsi leszek, h azt mennyire szereti majd...Jah egy kis közérdekű infó, hátha jól jön vkinek: XP downgrade-t ne a központi szerviztől rendeljetek, mert ők felszámolnak érte 60 eurót akkor is, ha van gari a gépen, mondván, h nekik csak azt kell ingyenesen biztositaniuk ami eredetileg a gépre volt installálva (nálam Vista Business). Szóval ha valakinek XP downgrade kell, akkor érdemesebb itt próbálkozni: Delta Services Kft., ők rendesek voltak, és megrendelték nekem teljesen ingyen, ráadásul még arra is hajlandóak votak, h a gépem eredeti lokalizációjának megfelelő (francia) nyelvű telepitő helyett magyart rendeljenek. Respect.
Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest