Keresés

Aktív témák

• fotel

aktív tag

válasz Crow #7296 üzenetére

Kapcsold ki azt is, hogy detect switchable OS vagy valami hasonlót.

• Crow

tag

válasz Crow #7296 üzenetére

Na legyalultam a Vistát, aztán újból felraktam a jó öreg XP-t, de most egy másik telepitő CD-ről. A drivereket most a SP3 meg a hotfixek után raktam fel. A Lenovo-féle .5002-es intel display driver helyett meg intel oldaláról a legújabb (ezt még nem próbáltam, a napokban jöhetett ki vmikor) .5029-est. És láss csodát, most működik csikozás nélkül. Érdekes. Nem tudom, hogy a változtatások közül ez melyiknek köszönhető (persze a legvalószinűbb h. az új driver érdeme), de egy biztos: most nagyon gyorsan rászabaditom a Ghostot, amig műxik. :))
    Tegnap egyébként megrendeltem hozzá a gyári XP downgrade-t, nagyon kiváncsi leszek, h azt mennyire szereti majd...

Jah egy kis közérdekű infó, hátha jól jön vkinek: XP downgrade-t ne a központi szerviztől rendeljetek, mert ők felszámolnak érte 60 eurót akkor is, ha van gari a gépen, mondván, h nekik csak azt kell ingyenesen biztositaniuk ami eredetileg a gépre volt installálva (nálam Vista Business). Szóval ha valakinek XP downgrade kell, akkor érdemesebb itt próbálkozni: Delta Services Kft., ők rendesek voltak, és megrendelték nekem teljesen ingyen, ráadásul még arra is hajlandóak votak, h a gépem eredeti lokalizációjának megfelelő (francia) nyelvű telepitő helyett magyart rendeljenek. Respect.

Aktív témák