Keresés

Aktív témák

• Dottore

addikt

válasz Nand_i #6639 üzenetére

Nekem pont a Photoshop, és a grafikai, DTP programok miatt nem tetszik. Ugye nyomdánál az A4 mint méret, vagy arány, az nem ritka mint a fehér holló, és biza ezek az arányok sokkal közelebb vannak a hagyományos megjelenítőkéhez. Szokták mondani azt is, hogy na igen, de ki lehet pakolni oldalra az eszköztárakat, stb. Ha valaki viszont gyorsan és hatékonyan szeretne dolgozni akkor a kattintgatás egérrel nem járható út, marad a billentyűkombináció. Akkor viszont felesleges szórakozni a layerekkel, tools palettával, és ismét csak ott vagyok, hogy van egy széles csíkom (melóban 2 db 22" colos wide) amin azzal töltöm az időm java részét, hogy görgetek fel és alá.

Megértem azokat akiknek ezzel nincs problémájuk, hiszen ez felhasználó specifikus dolog, de ebben az esetben nekem nincs választási lehetőségem. A wide divat lett. Ez van.

• fokukac

nagyúr

válasz Nand_i #6639 üzenetére

hmm, szerintem egy 14"-os noti (már ha normális távolságban, az öledben v. az asztalon van, és nem 5 centire a szemedtől:D) a látómeződ max. 10%-át foglalja el, úgyhogy szerintem teljesen mindegy, hogy milyen alakú az emberi látómező ;)

Egy előnyét tudom még a filmnézésen kívül elismerni, mégpedig, hogy nagy, wide kijelzőkön több ablakot tudsz egymás mellé rakni, és úgy dolgozni. De 13-14 colon ez nem jön ki.

Aktív témák