- Milyen videókártyát?
- Porszűrő tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Gamepad
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
Aktív témák
-
sssent
senior tag
Nem az a gond, hogy nem volt klaviatúrám, vagy ne lenne elég egy noti bill. az asztali helyett, hanem, hogy amikor tablet üzemmódban használom, kifordítva, akkor épp nincs. Pedig jóformán folyamatosan kéne, még egy böngészőben is. Például írni ide a PH-ra a hülyeségeimet

Az érintőképernyő így önmagában valóban jó buli szerintem is. Úgy egy fél óráig, amíg felfedezem, hogy lehet a képernyőn matatva navigálni, rajzolni a paintben, és e-bookot olvasni, majdnem ugyanúgy, mint egy klasszikus könyvet. Én legfeljebb a legutóbbi célra tudnám valóban használni. Emellett viszont az a gond, hogy akadnak hátrányai is. Ha feltesszük, hogy a pénz nem számít, amivel ez drágább, mint egy sima, akkor is kényelmetlen lehet, hogy a tablet kb fél centivel vastagabb, és 35-40 dekával nehezebb. Egy ekkora gépnél ez kb 30% többlet.
Persze, ha neked ennek ellenére egy tablet a szíved vágya, és megteheted, végülis vedd meg. Csak szerintem nincs semmi értelme, hacsak nem rajztáblának használná az ember. (Bár nem vagyok grafikus, nem tudom erre a célra mennyire használható egyáltalán.)
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Porszűrő tapasztalatok
- Hardcore café
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Wise (ex-TransferWise)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi