- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Feltűnt csupán annyi volt a dolog, hogy az új BA/BSc képzésben mindenkinek van egy alapszakja, ezek többnyire több szakot fognak össze pl. hogy szemléletes példával éljek van szlavisztika alapszak, ezt 2 tanszék "elégíti ki" az orosz fiológia illetve a szláv filológia. Az elsőbe csak az orosz nyelv tartozik, a másodikba pedig a többi szláv nyelv (ukrán, szerb, bolgár, cseh stb). A kifüggesztett ösztöndíjtáblát úgy tördelték, hogy a szlavisztika két hasábot kapott, ebből adódóan mindenki úgy gondolta, hogy az első hasáb a szlávosoké (mert ott voltak a nagyobb átlagok), a második pedig az oroszosoké.
Az első hasábról éppen 0,2 tizeddel maradtam le, a helyzetet csak bonyolította, hogy amikor a programozó lefutatta az ösztöndíj algoritmusát engem kihagyott a rendszer, mert ez már a 4 szakom. Az algoritmus azonban nem vette figyelembe, hogy csak az első megkezdett államilag finnanszírozott szak után kaphat az ember ösztöndíjjat.
Gyanús akkor lett a dolog, amikor a 2. évben szintén nem kaptam pénzt, pedig majdnem évfolyamelső voltam. Ezért bementem és kiderült, hogy a szakok száma + egyéb dolgok bezavarják a rendszert (nem voltak felkészülve az olyan hülyékre mint én
). Ezért mivel ebben a félévben sem kaptam gyanús lett a dolog, megnéztük és kiderült, hogy a 4,x-es átlagomat a rendszer 0,63-nak látja. És...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). Ezért mivel ebben a félévben sem kaptam gyanús lett a dolog, megnéztük és kiderült, hogy a 4,x-es átlagomat a rendszer 0,63-nak látja. És...