Keresés

Aktív témák

• ABE

őstag

válasz Tim82 #3692 üzenetére

Köszi a választ!

Igazad van, nem írtam, hogy mik a szempontok. Tehát az elvárásaim a következő notimmal szemben (amit eldöntöttem, csakis ThinkPad lehet :)):

-Legyen rá 2,5-3 év garancia
    -Processzor: Core 2 Duo, 2 Ghz körül
    -Memória: legalább 1 Gb (bár 2 Gb az ideális számomra)
    -HDD: legalább 120 Gb
    -Bluetooth
    -Videokártya nem olyan fontos szempont, játszani inkább régebbi játékokkal szoktam (szóval egy X3100 is megteszi akár), és várhatóan olyan tervezőprogramot sem fogok futtatni, amihez a gyengébbik ne lenne elegendő. Ilyen szempontból talán az X3100 jobb választás a hosszabb akkuidő miatt.

Alapvetően asztali gépet helyettesít a mostani notim is, de hetente többször hordozom a gépet, napi átlag 8-10 órát megy, tehát a strapabíróság és megbízhatóság nagyon fontos (és hogy fekete legyen :)). Ezért is szemezgetek leginkább a T sorozattal.

Akksi 2,5-3 órája necces kicsit, gondolom úgy 20-25e körül lehet bele 9 cellásat venni. Azzal kb. mennyit bírhatna? Használtból max. pár hónaposat néznék, mert hosszú távra tervezek gépet venni (3 év legalább). T60 és T61 között van valami jelentős különbség, ami miatt számomra kieshetne valamelyik?

Az általad linkelt helyen szimpi a T61, nem tudom, lesz-e még belőle 2-3 hét múlva, mikorra remélhetően összejön a pénz (nagyjából 250e lesz rá a keret). :O

Aktív témák