- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
ABE
őstag
Köszi a választ!
Igazad van, nem írtam, hogy mik a szempontok. Tehát az elvárásaim a következő notimmal szemben (amit eldöntöttem, csakis ThinkPad lehet
:
-Legyen rá 2,5-3 év garancia
-Processzor: Core 2 Duo, 2 Ghz körül
-Memória: legalább 1 Gb (bár 2 Gb az ideális számomra)
-HDD: legalább 120 Gb
-Bluetooth
-Videokártya nem olyan fontos szempont, játszani inkább régebbi játékokkal szoktam (szóval egy X3100 is megteszi akár), és várhatóan olyan tervezőprogramot sem fogok futtatni, amihez a gyengébbik ne lenne elegendő. Ilyen szempontból talán az X3100 jobb választás a hosszabb akkuidő miatt.Alapvetően asztali gépet helyettesít a mostani notim is, de hetente többször hordozom a gépet, napi átlag 8-10 órát megy, tehát a strapabíróság és megbízhatóság nagyon fontos (és hogy fekete legyen
. Ezért is szemezgetek leginkább a T sorozattal.
Akksi 2,5-3 órája necces kicsit, gondolom úgy 20-25e körül lehet bele 9 cellásat venni. Azzal kb. mennyit bírhatna? Használtból max. pár hónaposat néznék, mert hosszú távra tervezek gépet venni (3 év legalább). T60 és T61 között van valami jelentős különbség, ami miatt számomra kieshetne valamelyik?
Az általad linkelt helyen szimpi a T61, nem tudom, lesz-e még belőle 2-3 hét múlva, mikorra remélhetően összejön a pénz (nagyjából 250e lesz rá a keret).
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- EA Sports WRC '23
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest