Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Shadowfax #2145 üzenetére

én erről úgy olvastam, hogy a 3000-es sorozatot már az IBM embereivel közösen fejlesztették. a Kínában gyártott szériák tökre nem hasonlítanak a 3000-re szerintem (sőt, ott ilyen designnal nem lehet Lenovo notit kapni, tehát ez teljesen a nyugati világnak tervezett valami).
    úg tudom, hogy az IBM olyan feltételekkel adta el részlegét a Lenovonak, hogy a kínaiak megtartják a minőséget, meg a szakembereket, meg a gyártósorokat, és emellett felhasználhatják őket a saját fejlesztéseikre is. így 3000-es széria amolyan hibrid dolog, kínai is meg nem is.
    valahol fent van neten egy részletes leírás a szerződésről, ott olvastam ezt, de nem tudom már pontosan hol :U

visszatérve a problémámra: ez egy rettenet hülye kérdés lesz, de mi az az Access Connections? soha nem volt még TP a kezeim közt, nem ismerem a szoftvereit sajna (ráadásul nehezíti a dolgot, hogy nem magyar /de nem is angol/ windows fut rajta...). majd holnap megpróbálkozom azokkal, amikrt írtatok, köszi a tippeket eddig is mindenkinek!

• leewi

aktív tag

válasz Shadowfax #2145 üzenetére

ok igaz rendben..ezért ''elnézést''..DE..
    amennyire hatott a tp a lenovo arculatra az ugyanúgy vissza is..értem ezalatt elkezdtek ''meghízni'' és kikerekedni..;)
    és ez persze teljesen szubjektív..de én valahogy nem éreztem ''ideje múltnak'' vagy ilyen szintű javításra szorulónak az eddigieket..

Aktív témák