- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shadowfax #2145 üzenetére
én erről úgy olvastam, hogy a 3000-es sorozatot már az IBM embereivel közösen fejlesztették. a Kínában gyártott szériák tökre nem hasonlítanak a 3000-re szerintem (sőt, ott ilyen designnal nem lehet Lenovo notit kapni, tehát ez teljesen a nyugati világnak tervezett valami).
úg tudom, hogy az IBM olyan feltételekkel adta el részlegét a Lenovonak, hogy a kínaiak megtartják a minőséget, meg a szakembereket, meg a gyártósorokat, és emellett felhasználhatják őket a saját fejlesztéseikre is. így 3000-es széria amolyan hibrid dolog, kínai is meg nem is.
valahol fent van neten egy részletes leírás a szerződésről, ott olvastam ezt, de nem tudom már pontosan hol
visszatérve a problémámra: ez egy rettenet hülye kérdés lesz, de mi az az Access Connections? soha nem volt még TP a kezeim közt, nem ismerem a szoftvereit sajna (ráadásul nehezíti a dolgot, hogy nem magyar /de nem is angol/ windows fut rajta...). majd holnap megpróbálkozom azokkal, amikrt írtatok, köszi a tippeket eddig is mindenkinek! -
leewi
aktív tag
válasz
Shadowfax #2145 üzenetére
ok igaz rendben..ezért ''elnézést''..DE..
amennyire hatott a tp a lenovo arculatra az ugyanúgy vissza is..értem ezalatt elkezdtek ''meghízni'' és kikerekedni..
és ez persze teljesen szubjektív..de én valahogy nem éreztem ''ideje múltnak'' vagy ilyen szintű javításra szorulónak az eddigieket..
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Spotify
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest