- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
ja, igen, akkor nem mondtam én sem újat, csak félreértettem, amit írtál. amúgy biztos lehet a 3000-et is kapni Kínában, de kb úgy, ahogy nálunk a Pavilionokat, szóval nem jellemző. egyébként elgondolkoztam most nagyon azon az F szérián, mert megláttam egy árcédulát, ami egész más színben tünteti fel a TP-eket: [link] (9700Y a legolcsóbb boltban, kb 228ezer huf) szemben ezzel: [link] (8800Y a legolcsóbb boltban, kb 207ezer huf), de azért van egy kisebb teljesítménykülönbség a két gép közt a TP javára
ráadásul itthon sem lenne később gond a garival
a wines vezetéknélkülit próbáltam szerintem, ha arra gondolsz, amit a hálózati kapcsolatokról el lehet érni. most sajnos nincs it a gép, hogy próbálkozzak azokkal, amiket mondtok még tippeket, de majd talán holnap lesz időm megnézni. -
törölt tag
válasz
DeusHun
üzenetére
köszi! ha jól látom ebben a prezentációban vannak screenshotok is, de akkor nem találkoztam ezzel a progival. majd utánajárok, hogy fent van-e egyáltlaán a gépen.
(azért kezdem érteni miért fényezik annyira az üzleti gépeket, bár nem mondom továbbra sem, hogy ezek nélkül nem lehet élni /''ez az ipari árammal működő hajszárítóm, és NEM tudok nélküle élni!'' - Űrgolyhók/, de kétségkívöl kényelmesebb
) -
törölt tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
én erről úgy olvastam, hogy a 3000-es sorozatot már az IBM embereivel közösen fejlesztették. a Kínában gyártott szériák tökre nem hasonlítanak a 3000-re szerintem (sőt, ott ilyen designnal nem lehet Lenovo notit kapni, tehát ez teljesen a nyugati világnak tervezett valami).
úg tudom, hogy az IBM olyan feltételekkel adta el részlegét a Lenovonak, hogy a kínaiak megtartják a minőséget, meg a szakembereket, meg a gyártósorokat, és emellett felhasználhatják őket a saját fejlesztéseikre is. így 3000-es széria amolyan hibrid dolog, kínai is meg nem is.
valahol fent van neten egy részletes leírás a szerződésről, ott olvastam ezt, de nem tudom már pontosan hol
visszatérve a problémámra: ez egy rettenet hülye kérdés lesz, de mi az az Access Connections? soha nem volt még TP a kezeim közt, nem ismerem a szoftvereit sajna (ráadásul nehezíti a dolgot, hogy nem magyar /de nem is angol/ windows fut rajta...). majd holnap megpróbálkozom azokkal, amikrt írtatok, köszi a tippeket eddig is mindenkinek! -
törölt tag
sziasztok!
valakinek erre van valami ötlete? [link]
Aktív témák
- Formula-1
- OpenMediaVault
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ráadásul itthon sem lenne később gond a garival