Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Szerk: 1871-F1G T43 as notiba milyen memóriát vegyek?
az i915GM ha jól tudom dual-ban képes menni.. most 512 van benne, ha dualba akarom akkor csak 512-t tehetek bele, viszont milyen márkát érdemes? samsung? kingston? twinmos? pqi? Mikor leszedtem a fedelet csak 1 helyet láttam, ahova pakolhatok. Így a másikat csak a noti szétszedésével tudnám cserélni, amit ugye nem akarok..
Igen, képes dualban menni, ha két -minden paraméterében egyező - memóriát teszel bele. Én is nemrég bővítettem, nekem mázlim is volt, mert itt a fórumon szereztem be a másik 512MB-os modult, ami egy T43-ból lett kiszedve. Amúgy ez egy Hynix RAM, számomra ölég ismeretlen márka, de elég gyakran ilyen van a ThinkPadekben gyárilag (más hasonló ''márkák'' mellett, mint pl. Crucial, Elpida, ProMOS).
Ha meg akarod tudni, a Te gépedben milyen ''márkájú'' memória van, akkor azt kénytelen vagy manuálisan megállapítani.Szedd le a billt: [link]
S aztán nézz körül itt a PH! piacon, hátha valaki épp ilyen memóriát ad el...
Vagy vegyél Kingston-t, azt tuti szereti. -
sssent
senior tag
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- HP 230W Center Pin tápegységek
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest