- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Aktív témák
-
Otisz
őstag
Azon filóztam, hogy a T61-ben átcseréltetem a WXGA kijelzőt egy WSXGA+ -osra.
A gáz, hogy akkor ugrik a garim...hm... -
Otisz
őstag
Én a Win7-et ajánlanám, mivel az általad használt programok javarésze is azon fut, így elég nehéz lenne teljes mértékben Linuxra váltani.
A procid 64bit-es, úgyhogy nyugodtan mehet rá 64bites oprendszer (Vista, XP 64bit - bár ez csak angolul van -, Win7).
Nálam is van egy T61 (T7300 4MB L2, 4GB RAM, X3100, stb...), és szépen fut rajta a Win7. Jobb mint a Vista, bár azért 1-2 dolgot én másképp csináltam volna, de ez magánvélemény. 2giga RAM-mal is szépen ment. -
-
Otisz
őstag
válasz
BobChemistry #9206 üzenetére
szerintem már az is kilóg.
-
Otisz
őstag
válasz
abcukistván #9203 üzenetére
Rescue & Recovery-t szoktam ilyenre használni.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9200 üzenetére
Kifogással jöttek, hogy minden háztartási gép elromlott, ezért nem tudják mégsem elvinni. Minő véletlen...jobb kifogás is lehetett volna.
Persze minden le lett előre fixálva. Alkudozás ment ezerrel, hírdetést is levettem, mert aki kérte nem újonc itt a PH-n, és gondoltam ezért talán megbízható is.
Ez van.Sorry az OFF-ért.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9198 üzenetére
Nem próbáltam azóta.
A T61-et használom. -
Otisz
őstag
válasz
KilgoreTrout #9174 üzenetére
Akkor lesz egy Campusos licenced, amihez újból kell egy OEM.
-
Otisz
őstag
Jól működik a system update
-
Otisz
őstag
Amennyiben egy fingerprint readerrel nem rendelkező palm rest helyére fingerprinteset teszek, működni fog?
-
Otisz
őstag
Az első 1-2 évtizedben szorgosan folyik a memóriabővítés, míg egyszer csak már nem lehet tovább fejleszteni, és akkor jön az ún. memória túlcsordulás.
Mindeközben nevelés hatására változik az alapszoftver.
De! Addig is sok víz elfolyik a Dunán, világot lát (HELLO WORLD), néha félrenyom 1-1 @-ot és ENTER-t is.
A kezelőfelület először csak egyszerű DOS (parancsokra válaszol, kezdetleges grafikai megoldásokra is képes, és tudja a 4 alapműveletet, ami igazából nem is négy, de ez lényegtelen), majd felváltják egyéb rendszerek, belekóstol a szabadszoftverekbe, elszív néhány crack-et, beleszeret a gyümölcsökbe (az almát kiváltképp megkedveli - bár néha kukacos). Vírusokkal is találkozik, de nem rombolja le a rendszert.
Erotikus látomásainak hatására néha a CPU 100%-ra ugrik, a CD-ROM felpörög. Ez utóbbi hardverelem a kor előrehaladtával cserélődik. Először csak DVD-ROM-ra, majd a serdülőkor elérésekor DVD, esetleg BlueRay íróra, így már képes pörkölni is ;-)
...
..... -
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9066 üzenetére
Sejtettem, hogy lesz különbség, de ez elég látványos.
Gondoltam hátha érdekel mást is egy ilyen összehasonlítás. -
Otisz
őstag
T400 - ATI HD3470-el, P8600 CPU, 2GB DDR3 1066, 1280x900-as felbontásnál a Win7 saját driverével 3Dmark06-ban 2437 pont.
800x600-nál pedig 3592 pont.Ugyanez T61-nél (X3100, T7300, 2GB DDR2)
468 pont 1280x800, ill.
610 pont 800x600-nál. -
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9038 üzenetére
Az még nem, mert drivert keresek hozzá.
Az előbb felismerte, automatice telepített hozzá a netről valamit, majd eltűnt az asztal, egér, stb, és csak a háttér maradt. Vissza sem tudtam lépni, csak az újraindítás segített. -
Otisz
őstag
Feltettem a Win7-et.
Gyönyörű színeket hoz ki a kis T400-ból -
Otisz
őstag
válasz
fordfairlane #9030 üzenetére
Ilyen van nekem, csak a proci más.
-
Otisz
őstag
válasz
fordfairlane #9026 üzenetére
Szerintem is felesleges (soha nem hiányzott, és amikor volt sem használtam), de jó ha van
-
Otisz
őstag
Pár napja van egy T400-am, de azt el kell hogy mondjam: nagyon jó kis gép!
Halk, nem melegszik, masszív, kijelzője gyönyörű (1440x900), WWAN előkészítés, ujjlenyomat olvasó, kamera, 256-os ATI kártya, stb...
Én bátran ajánlom annak, aki ilyennek a vételén gondolkodik -
Otisz
őstag
T400-hoz vagy T500-hoz van valakinek HUN recovery lemeze?
-
Otisz
őstag
válasz
BobChemistry #9001 üzenetére
Majdnem egyformák. Amiben viszont különböznek (ha jól tudom):
R-ben integrált a grafikai hardver, míg a T-ben lehet switchable, plusz ugye LED-es, és WXGA+ felbontást is ki lehet fogni. T-ben alap a WWAN előkészítés, anyaghasználatban is kicsit feljebb van.
T400-at jobban az igényekhez lehet szabni, kevesebb a kompromisszum.abcukistván: nem nagy dolog! 4 csavar ki, aztán bill-t kiemelni lassan. Ennyi.
-
Otisz
őstag
válasz
BobChemistry #8999 üzenetére
Leginkább a fogyasztása az előny (jóval kevesebb), más a láthatósági/betekintési szög.
abcukistván: szerintem szedni kell...
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8979 üzenetére
Én is úgy tudtam, hogy kompatibilisek. Ma kipróbáltam, és sajnos nem
.
Se az akku, sem az ODD
Ez azért eléggé elcseszett egy dolog így...evone: milyen bill kellene?
-
Otisz
őstag
válasz
Sziszifeca #8945 üzenetére
Elég. Csak több idő feltölteni.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8894 üzenetére
Nekem pl. még soha nem volt, de még ismeretségi körben sem.
-
Otisz
őstag
...kivéve a többi partíció és a rendszeren felül lévő adatok.
Egyébként egyszerű lenne a dolog, ha lenne egy USB-s ház, amibe mehetne a régi vinyó. Így a saját adatai/fájljai onnan egyszerűen átmásolhatóak lennének, az új vinyóra pedig mehetne az R&R lemezekről a gyári telepítés.
Így semmilyen külsős programra nem lenne szükség. -
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8868 üzenetére
Ok.
Felmenni felment az OS X egy USB-s vinyóra, de betöltéskor újraindul...TOZ: elég sokat kipróbáltam
-
Otisz
őstag
válasz
Gondwana #8855 üzenetére
Érdekes történetem van a MacBook-ról. Egyik szemem sír, a másik nevet.
Sír, mert a legtökéletesebb jelenlegi oprendszer az OS X, és most Win-t kell megint használnom.
Nevet, mert a ThinkPad anyagminősége felülmúlhatatlan.
A legjobb megoldás egy ThinkPad-en futó OS X lenne (nem hacintosh).
MacBook-om anyaghasználata siralmas volt
Még ha nem is hurcolászod, akkor is egyszer csak szétreped, töredezik. Igaz, hogy garanciaidőn túl is ingyen cserélik a burkolat egy részét, de az új burkolat is ugyanolyan anyaghibásViszont: pillanatok alatt megvették mindezek ellenére is!
-
Otisz
őstag
Na, most én is gazdagítom a T61 tulajok táborát
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8805 üzenetére
Jó cuccnak hamar lesz gazdája...
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8796 üzenetére
Melyik volt az? A kamionos:
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8758 üzenetére
Inkább leesett...
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8723 üzenetére
Én is jelenleg Apple Macinthos-on 'nyomom'.
Ami hiányzik, az a legendás ThinkPad minőség... -
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8718 üzenetére
Azért vagyunk itt, hogy segítsünk
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest