Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zola_

tag

válasz sssent #928 üzenetére

Na igen, a T és az X széria nem igazán elérhető még sok olyan ''hétköznapi'' notebook használó számára, akik pl. először váltanak asztaliról. Sőt, nem is fontos, hogy elérhető legyen, mert nem ők a célcsoport. Itt vagyok pl. én, aki megtapogattam az R szériát, és minőségibbnek éreztem mint sok másikat. A PH fórumai is befolyásoltak persze, sokmindent tanultam innen is. :) Így az igazi vágyam egy T szériás lett, és ha nagyon akarnám meg is tudnám fizetni, de mivel az R ''nagyon jó kompromisszum annak, akinek T-re nem futja, és a hordozhatóság annyira nem kritikus'', pontosan ezért vettem végül én is azt. Nem tudnám kihasználni a T igazi előnyeit, csak gyönyörködni meg tényleg nem olcsó.:) Szóval én is kívánom, hogy tartsák meg jól, és ne induljanak el a költségcsökkentések (pl. kihagyunk egy kis anyagot pl. a bill. alól) miatti lejtőn, mely később lesüllyeszthetné a szériát a többi gyártó kommersz kategóriájával egy szintre, ahol már tényleg csak a külső meg a sallang számít.

• Blyan

félisten

válasz sssent #928 üzenetére

Nem kell leírni a ThinkPadeket. Az igaz, hogy csak 5 évre van meg a jog az IBM név használatára, de ha gyümölcsöző lesz az együttműködés (miért ne lenne?), akkor szvsz használhatják majd utána is. (Nem szabad elfelejteni, hogy IBM-nek - asszem 25-30%-nyi részvény tulaja van a Lenovoból)

[Szerkesztve]

Aktív témák