Hirdetés
Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
cyberjohn_
üzenetére
hát nem tudom, te hol akarod megvenni, én a laptop.hu-nál vettem, mire odaértem, előttem 5 perccel vitték el az uccsót, erre átküldtek egy másik üzletükbe, ahol nekem sikerült kifogni a last one-t. Eddig teljesen megvagyok elégedve vele, nagyon halk (pentium M), alig melegszik, a 4400mAH-val kb2,5-3 órát bír, a lemerített telepet kb ugyanennyi idő alatt tölti újra. Nem tudom, más laptop milyen, ez kiírja, mennyi becsült időt bír még az aksi, és h mennyi idő múlva lesz full töltve. Csak az XPhome-mal szívtam, mert nem adtak hozzá telepítőcd-t, a vinyóról kéne kiírni, magyarázott vmit az eladó, h 7 db cd-re kell kiírni, nem igazán értettem... Úgyis nemskára lecserélem linuxra

szal, hajrá, ha sikrül még elcsípned 1-et, jó vétel, az biztos
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Filmvilág
- További aktív témák...
- MacBook Pro M1 512 GB SSD, 16 GB RAM kitűnő állapotban
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- MSI Stealth A16 AI+ A3XWHG-027 Ryzen AI 9 HX 370 / RTX 5070 Ti Prémium, garanciás (bolti ár 1,3M+)
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest