Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• sssent

senior tag

válasz Integra #2321 üzenetére

"tudsz egy boltot ajánlani ahova betudok rontani és megnézni a lenovokat élőben"
    Az usanotebook-nál, és ha már úgyis arra jársz, akkor talán a notebook-hu-nál is szokott lenni 1-2 gép kiállítva.

"vajon webcamera rakható e r61-be"
    A webkamera nem csereberélhető. Vagy benne van a konfigban, vagy nincs (R61/i esetén, R61e-ben biztosan nincs). Ha itthon valamelyik kereskedőnél veszed, akkor olyan konfigot kell választanod, amelyikben épp benne van, sajnos nem tudsz úgy gépet összerakni, mint a lenovo US konfigurátorával.

"ja igen, ha csak 667-es fsb-t támogat a chipset akkor a 800as fsb-s cpu tök felesleges, simán elég egy régebbi 667-es is, nem?"
    A front side bus és a memory bus az ugye két külön dolog. Én azt írtam, hogy a 965GM 667-es memóriákat támogat. Emellett 800-as FSB-t. Hagyd azt a CPU-t és memóriát békében, itt épp jól el vannak találva!

"az ujjlenyomat olvasó képes több embert is elraktározni?"
    Képes. (Azzal a megkötéssel, hogy fiókonként két (jobb-bal) kéz ujjait tudod elraktározni, vagyis, ha valamiért ugyanabba fiókba két ember ugyanazzal az ujjával akar belépni, akkor az egyiknek azt kell hazudnia a programnak, hogy nem azt az ujját viszi be, amit. Ez értelemszerűen 10 fős elvi maximumot jelent egy fiókra. De nem hiszem, hogy ennek lenne bármi jelentősége.)

• dabgergo

őstag

válasz Integra #2321 üzenetére

A webcam-es dolgot úgy értetted, hogy opcióként kérhető-e a beépített kamera?
    Ez engem is érdekelne.
    Konkrétan melyik R61-et nézted ki?

Aktív témák