Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook hibák
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
Aktív témák
-
sssent
senior tag
válasz
taratis #1565 üzenetére
mea culpa. Előszeretettel elsiklik a szemem a sulinet szócska felett, én valahogy nem látok benne túl nagy lehetőségeket (az én hibám, nem olyan gépeket keresgélek, amik ott kaphatóak lennének).
Mindez azonban semmin nem változtat. Ha van rá keret, most kell megvenni. Ha nincs, az kellemetlen, maradnak az új szériák később, sulineten kívül. Egyébként átérzem a helyzetet - sulinetes monitorral én is eljátszottam ezt anno, remélem Ti nagyobb sikerrel jártok.
Apropó action. Ez messze nem Grétsy szintje, csak egy kis angol nyelvóra. Ma délelőtt olyan kötözködős hangulatban vagyokMár többen megjegyezték, hogy ne lepődjek meg, ha a számba találnak lépni
Aktív témák
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook hibák
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest