Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
_Elektra_ #115 üzenetére
A kiegészítők kijönnek egy 10-esből, kis kompromisszummal:
- egér nem kell, szvsz, hamar meg lehet szokni a trackpointot, nagyon jó (nekem is van mini-egerem, de otthon is csak a trackpointot használom)- ezzel máris spóroltál 4-5ezret
-hangfal 1700,- jó kis sztereó kütyü ->www.aqua.hu (mondjuk)
-webcam 3500-tól szintén aqua
-pendrive 3000-től 128-as, nemtom mekkora kell - aqua
ezek összesen 10 alatt vannak jóval
és ha ragszkodsz egérhez, akkor is 13e körül leszel +ba
aztán:
celeronokról nincs tapasztalatom, de tény h azokban nincs speedstep, a pentiumban viszont van így nagyon halk tud lenni a hétköznapi munkánál (én most se hallom, h menne) mert a proci igénybevételéhez igazítja a ventit
ez szvsz nem nagyon hevül, bár nincs tapasztalatom más gépekkel
IBM jó márka, sztem nem valószínű, h gond lenne vele 1 év alatt
és kitűnő minőségű anyagokból van összerakva -
WN31RD
addikt
válasz
_Elektra_ #115 üzenetére
Az usanotebook.hu szerint (ld. pl. Bővebben: link) világgarancia jár az R50e-hez is. Hogy kinek van igaza, azt nem tudom, a felső kategóriás IBM-ek (T, X) esetében mindenképpen érvényes a garancia bárhol, de ez ugye R.
A Celeron M nem vészes, olvass utána a fórumokban, sokszor volt már róla szó, a teljesítménye megközelíti a Pentium M-ét, főleg energiagazdálkodás szempontjából butább. (Nem összetévesztendő a Pentium 4-ből képzett Celeronnal, ami egy nagy rakás szar.)
Ha német lokalizációjú gépet veszel, akkor nem csak a billentyűzet lesz német, hanem (ha adnak hozzá) a Windows is. Ez különböző embereket különböző mértékben zavar (én pl. frászt kapnék tőle, ha huzamosabb ideig kellene használnom), gondold meg, neked megfelelne-e.
Ha olcsón akarsz venni laptopot, akkor a következő németországi webáruházak kínálatát is érdemes átnézned:
Bővebben: link
Bővebben: link
Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest