Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
nyilván az interferenciáról, és nem tudom megítélni így, az alaplapokon lévő VRM-ek zaja pl simán meg tud jelenni érzékenyebb jelfeldolgozó eszközöknél.
az ízlés mindenkinek magánügye, én nem szeretem az üveget nmint műszerdoboz anyag.
a légcserénél meg nem jobb, kb teljesen indifferens. -
fatpingvin
addikt
ilyen levegő-térfogatáramok mellett ez az airflow téma nagyrészt értelmezhetetlen. az a szervereknél releváns egy desktopnál nagyságrendileg nagyobb térfogatáramok mellett.
desktopnál kb csak annyi számít hogy a tényleges hűtőfelületekről egy local venti lenyomja a levegőt, illetve az hogy a gépház teljes belső légtérfogatának legyen valami cseréje a külsővel. nagyjából minden egyéb csak bohóckodás, ahogy a "légcsatornákkal" való bűvészkedés is.
szóval a kérdésedre válasz: egyrészt jobb légcsere a külvilággal, másrészt kulturáltabban néz ki, harmadrészt egy fém oldallap az EMI-t is jobban megfogja, mindkét irányba. -
fatpingvin
addikt
na most akkor ugyanezt csak üveg helyett mesh oldallappal és az egész egy értelmes konstrukcióvá válik...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy átgondolt és nagyméretű gépház, mely az RGB világítás rajongóit is ki tudja elégíteni.
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest