Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
válasz
s7evcsenko #2954 üzenetére
Biztos hogy nem így működik. És ezt onnan tudom mert rengetegszer volt olyan hogy se lent az asztalon se a kezemben nem volt ostromegység. De amúgy se túl valószínű hogy a kezedben lévő lapokat figyelné. Csak az asztalra tett lapok számítanak.
Csak simán ostromegységeket írtak a közelharci helyett. Ennyi az összes elírás, nem több. De ha még mindig nem hiszel nekem akkor próbáld ki hogy kiveszed az összes ostromlapot a paklidból és úgy játszol.(#2955) Nazara:
Kiváló fecske recept szerinted van? Mert én még nem találtam.
Én így győztem le normálon:Miután eldobja a pajzsát nagyon gyorsan támad és teleportál. Ekkor én folyamatosan félregurulok amíg be nem ragad a fegyvere a földbe. Ekkor odaugrok és egy-kettő csapást beviszek majd folytatom tovább a kitérést. Néha mikor beragad a fegyvere támadás helyett magamra mondok egy Quent vagy rá egy Ignit hogy a fagypáncélja eltűnjön.
Elég macerás, de valójában nem olyan nehéz. Inkább monoton.Most vagyok 31 és nekem is Griff szett van. A négyes verzió.
A főküldetést már félreraktam 3 napja és azóta a térképet derítem fel. Amint megvan az összes jelölés folytatom tovább.Aki végigjátszotta már a játékot:
Vesemir mindenképp meghal a játékban vagy én csesztem el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest