Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akerbis
aktív tag
-
akerbis
aktív tag
Sziasztók! Fanyar meggyet talált már valaki?
-
törölt tag
válasz
Biga123 #26189 üzenetére
Sok helyen amúgy már nem fizetik ezeket a fixeket, de mondjuk meg van engedve ha lelkes a csapat, hogy saját számlára kiadjanak 1-1 frissítést, szerintem örülni kell annak, ha 1-el kevesebb a bug ezen a ponton. Szvsz, Bethesda csinálja jól azzal, hogy teljes értékű toolkitet ad ki a TES játékokhoz, így normális esetben a a közösség javítja majd..
Az sokkal gázabb, hogy a live service játékok hulladék bugosak, amik 24/7 várják az előfizetőket és hosszú távon SP játék árának többszörösét beszedik, sokszor jelentősen kevesebb tartalomért.
-
törölt tag
válasz
CriticalHit #26190 üzenetére
Nekem Flotsam pont nem jött be, gondolom kinek mi
. Szerintem az open world barangolás sokat adott a játékhoz, W2-ben nekem a grafika tolta el nagyon, túl "video játékos" lett, veszítve a világépítésből, szvsz W1 és W3 is jobban átadja, mint a 2 ahol tökre megborítják a "gamification"-el.
Persze aki akarja a tipikus gombon izzadás módot, annak fel lehet tolni az értékeket a háttérben, nem is értem miért nem ez az alap fejlesztési megoldás, mert ezek a fantasy rpg-k tökre nem arról szólnak mint a mariosoulskart és hasonlók.
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
philoxenia #26188 üzenetére
Hány Miatyánkot?
-
CriticalHit
addikt
válasz
Szabi® #26182 üzenetére
Pedig eddig egyedül csak az első rész, illetve a második rész Flotsam kalandja volt képes valamit is visszaadni számomra a zseniális Andrzej Sapkowski hét novellás kötetében és a felejthetetlen önálló regényében (Viharidő) életre keltett nyomasztóan sötét, hátborzongatóan kegyetlen de mégis lélekmelengető világnak. Talán majd The Witcher 4.
-
Nagynozi
aktív tag
Próbálgattam egy kicsit a játékot, mind DX11 és DX12 módban. Tapasztalatom Ryzen 7 5800X3D-vel, 32GB 3600 mhz RAM-mal, Giga RTX 3080 12GB OC-val, hogy DX12-ben nem kell bekapcsolni az nVidia Reflex-et és a frame time grafikon nagyon szép, mondhatni normális. RTGI Performance + minden RT bekapcsolva, Ultra+ minden, DLSS Quality 1440p-ben kaptam talán egy pár fps-t, de ami van az konzisztens, nincsenek nagy ugrálások benne és sokkal folyamatosabbnak hat a játék, mert nincs stutter.
DX11-ről egy keveset. 1440p szintén TAUU, Ultra+ minden és ami miatt én kiválónak tartom ezt a módot, mert ez előtt a patch előtt hátrányt szenvedett a DX12 módhoz képest SSAO téren. Most megkapta a HBAO+, csakúgy, mint a DX12, így a játék kapott egy "mélységet", szerintem bizonyos esetekben az SSAO vs. HBAO+ ég és föld. Érdemes lehet így játszani, főleg, hogy a gépem autómatikusan rányom HDR-t minden játékra, így a DX11 mód, főleg, hogy kapok 100 fps-t nagyon élhető és szép játékélményt ad. Le a kalappal CDPR előtt, mert csak odafigyelnek a nyavajgásokra. -
Alpi.
addikt
Megint írják : "Improved CPU core utilization in the DX 12 version."
Kíváncsi vagyok ! Ha megint skerült érezhetően javítani ezen a ponton (mint ahogy az előző patch-nél), akkor a játék egyik legnagyobb problémája (a megjelenéskor) egy teljesen élhető, elfogadható szintre kerülne. Már az előző patch rengeteget javított. Nekem már most az, de ha még picit javítanak, már a user-ek 98%-nak ki fogja elégíteni az fps igényét. (megfelelő konfig / graf beállítások mellett)
Egyébként le a kalappal a gárda előtt. Be kell lássam, sokkal nagyobb melót raknak a javításokba, mint gondoltam.Szerencsére tévedtem !
-
Lenry
Topikgazda
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia #26169 üzenetére
Tudom. Csak gondoltam jelzem, a teljesség igényével
-
Biga123
addikt
válasz
philoxenia #26171 üzenetére
Barlangászni nem szeretek, kiidegel h nem látok. Bár mióta nem fáklyával megyek ,hanem valamilyen bányászlámpával ,azóta kicsit jobb, irányítottabb a fénye.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Biga123 #26167 üzenetére
Hát, az az igazság, hogy a napköves barlangban néha órákat bolyongtam, viszont ott így felfedeztem egy elég komoly mellékágat.
Igyekszem a nehezen hozzáférhető helyekre eljutni, mikor még sosem voltam a Kopasz hegyen, vagy négyszer körbejártam, hátha fel tudok mászni. Voltak olyan helyek, ahová nem tudtam újra bejutni, csak egyszer. B&W-ben is van egy barlang, ahová csak felülről lehet bemenni, ott is sokat kínlódtam, hogy lentről másszak fel. -
VTom
veterán
válasz
Biga123 #26165 üzenetére
Én fanatikusan szoktam RPG-t játszani, pl. kikapcsolom a minimap-et, mindenféle radart, és minden alkalommal előkapkodom a térképet, plusz alap, hogy nem gyorsutazok. Mindenhova gyalog, vagy lóháton, ha esetleg elkóboroltam valamerre a lovamtól, akkor így jártam, cammoghatok vissza
(Kaer Morhenbe pl. úgy megyek, hogy ellovagolok a térkép leg észak-keletibb útjelzőjéhez, és onnan utazok Kaer Morhen leg dél-nyugatibb csücskébe )
De azért a nagymesteri tervrajzok esetén már negyedszer kellett megkeresni ugyanazt a szettet, úgyhogy na.
-
VTom
veterán
válasz
Biga123 #26162 üzenetére
Nem csalás, ha már sokadszorra játszod végig, rengeteg időt lehet spórolni vele, ha csak a szett kell.
Az első végigjátszás során a Griff, Macska, Medve és Farkas szetteket magamtól gyűjtögettem össze (ezekről még a játék elején kapsz infót a küldetések során) de a nagymesteri tervrajzokat a NG+-ban már netes segítséggel kerestem, mert 200-300 óra után már annyira nem volt kedvem véletlenszerűen ráakadni egy olyan páncél fejlesztésére, ami már megvolt -
Szabi®
addikt
válasz
Biga123 #26162 üzenetére
Attól meg kell küzdened értük, nem halhatatlanságot kapsz
Nekem azért kellett mert fejből tudtam már mindent, viszont volt, hogy bug miatt nem adta be a chest-et, hiába voltam ott. Az egyik ilyen bug nálam egy grotto barlangban volt skeligén. fejből tudtam már ezeket a cuccokat, neki is álltam összeszedni, de ha nem adja be, akkor kell a megerősítés, hogy tényleg ott van-e.
-
Szabi®
addikt
válasz
philoxenia #26159 üzenetére
Én is az összefoglalóból szedtem össze. Sokan nem nézik/nem gondolnak rá, pedig elég átfogó.
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia #26159 üzenetére
Tisztelettel megjegyezném, hogy hiányzik belőle az elfeledett farkas szett.
-
ProEvoFan
nagyúr
Macska iskola szettet szeretnék. Megcsináltam hozzá két küldetést már de a kesztyűnek/nadrágnak nem kaptam meg a "hatékony" változatát, amit lvl23tól lehet hordani.
Ezek később szerethetőek be? -
akerbis
aktív tag
Köszi, végül is akkor nyomhatom a főszálat. HoS megvan, de a a Blood and Wine-ban bizony van 45-ös szintű küldi is, most hamarosan 40-es leszek de ott tartok a főszállal a végső előkészületeknél.
VTom, bocs ha hülyeséget mondtam, végül is fel kell venni minden papírt a tábláról és beteszi a küldik közé, vagy persze felderítetlen helyszínt ad a térképhez. Pont volt egy küldi amúgy asszem amit nem vettem fel csak olvastam és megtaláltam a karaktert meg lett tőle is a küldi, ezért írtam.
-
Amartus
senior tag
válasz
akerbis #26154 üzenetére
A vipera mérgezett ezüst kardot csak ott és akkor lehet megtalálni, a végén, a templomból indulva.
A játéknak nem lesz vége a fő szál után, Eredin legyőzése után nincs vége a játéknak. Olyan küldik maradhatnak bent, akikkel már nem találkozhatsz, pl. Triss. Neki vannak figurás küldijei, na azok sikertelenek lesznek.
A HoS-t ezek szerint a főszál előtt csináltad meg? Nem volt probléma az ellenfelek szintjével? Milyen szinten játszol? -
akerbis
aktív tag
A végső előkészületek küldinél vagyok a főszálban. Szabad ezt még csinálni, ha nem akarom hogy vége legyen? Illetve ha megvan a főszál, akkor ende, finito? Mármint uccsó főszál küldi után nincs lehetőség barangolásra, elmaradt mellékszálakra?
Bonus kérdésem, hogy a Vipera ezüst kardot meg lehet találni, ha a HoS végjátéka után nem kerestem meg? Merre? ... Videok alapján nem találok oda és térképen jelölve nem találom.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha megtalálom Cirit, utána velem jön az összes mellékküldetésre vagy nem?
Elfelejtettem már. -
Secundus
tag
Úgy érzem, ez a Witcher 3 Next Gen még bőven javításra szorul. A régi Witcher 3 GOTY 2020.01.01.-én megvásárolt verziója nekem egy atomstabil játék volt, soha ki nem fagyott, gyönyörűen nézett ki. Erre ez a Next Gen folyamatosan szagatt, crash-el, hibásak az árnyékok, stb. Próbáltam különböző beállításokkal: gyári Ultra, +RTX, GeForce Experience javasolt beállítások, stb. Eredmény mindig ugyanolyan bugos fékész izé. Ezzel szemben ugyanezen a gépen a CyberPunk 2077 Ultra+RTX beállításon álomszépen fut, gyönyörű látványvilággal, tökéletes fényekkel és árnyékokkal, átlag 69 FPS-sel. Nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet egy játékkal utólag barkácsolni. Van mód valahogy visszaállni az eredeti Witcher 3-ra Next Gen nélkül, amíg kijön egy normális verzió?
-
VTom
veterán
válasz
Biga123 #26146 üzenetére
PS-en is egyik pillanatról a másikra változik néha a szín vanilláról hodegre, vagy épp vissza
Belső terekben is van, hogy a bokámat lef*som a hangulattól, mert RT módban sötét, a gyertyák meg pislákolnak, máskor visszamegyek ugyanoda és nincs különbség rt on és off között..
Vannak bajok azért. -
Szabi®
addikt
Ez annyira komoly.Bár nekem nem sikerült még, de majd egyszer kitartóbb leszek.
-
válasz
philoxenia #26129 üzenetére
Van olyan mod, ahol Geralt és Ciri együtt keresi meg a harmadik fúriát [link]
(Szerintem már linkeltem is régebben)
Egyébként nem is értem, hogy ez miért maradt elvarratlan szálként a játékban -
Biga123
addikt
-
Szabi®
addikt
válasz
philoxenia #26126 üzenetére
Az szép, de hogy tudtad 45-ös szintre felhúzni magad ? Mert a B&W-ba már rengeteg helyen ilyen erősségű lények vannak.
-
Lenry
Topikgazda
válasz
philoxenia #26129 üzenetére
nincs olyan verzió.
mindenképp Ciri küzd meg a fúriákkal és Geralt megy Imlerith után -
VTom
veterán
válasz
philoxenia #26124 üzenetére
Nekem ez mind új, az első végigjátszásnál Ciri küzdött meg velük, de lehet, hogy csak eggyel, a másodikra meg nem is emlékszem már
De szeirntem egy meglógott nálam is.
-
-
válasz
philoxenia #26124 üzenetére
A "rossz" befejezéseben nem császárnő lesz, hanem
.meghal -
-
Lenry
Topikgazda
válasz
philoxenia #26118 üzenetére
ajánlom a Topik Összefoglaló - Hányféle befejezése van a játéknak c. bekezdését, azon belül a rossz befejezést keresd
-
Lenry
Topikgazda
válasz
akerbis #26117 üzenetére
alapból úgy van tervezve a játék, hogy a két kiegészítőt a fősztori után játszod.
lásd: Topik Összefoglaló - Milyen sorrendben játszhatom az egyes részeket? -
CriticalHit
addikt
Én pedig mindig törekedtem arra, hogy Geralt hogyan is választana. Hazudna-e akár csak egyszer is Cirinek? Kitenné -e annak a kockázatnak, hogy akarata ellenére császári örökösként folyamatosan az udvari intrikáknak, cselszövések, hatalmi harcoknak legyen áldozata? Boldoggá tenné-e és mennyit kockáztatna azzal, ha Witcher lehetne, annak ellenére, hogy soha nem fejezte be a teljes mutációt ami növelhetné a túlélési esélyét? Szeretné életét áldozni az emberiség megmentéséért? Az én Geraltom megérti, hiszen ő is megtenné.
philoxenia: Három hazugság és három döntés amiben nem engeded saját feje után menni, hiszen még kislány. -
Lenry
Topikgazda
válasz
CriticalHit #26114 üzenetére
engem sosem vitt rá a lélek, hogy azt a befejezést válasszam
-
akerbis
aktív tag
A nagy Kaer Morheni csata után van a kopasz hegyes furia kill küldi Cirivel. Azokat le lehet győzni?? OK. Könnyebb fokozaton...
-
Szabi®
addikt
A "Lovagregény" című küldetésben
sikerült valakinek megmenteni a nőt, vagy az legtöbb hogy szellemként távozik ?
A boszorkánytmeg lehet ölni ? -
akerbis
aktív tag
Amelyikben írnak helyet és szereplőt azt meg lehet keresni, igen.
Amúgy, tibaimp: Könyv árus pipa.
-
Biga123
addikt
válasz
akerbis #26098 üzenetére
Én is úgy voltam vele eddig , hogy leveszem a hirdetőtábláról, elolvasom (a levétel után be is dobja h "V" billel el lehet olvasni) , na erre mindig figyelek h egyből elolvassam, és utána egyből dobja is a küldit, amit lehet is követni.
De akkor lehet érdemes "rendesen" elolvasni a leveleket.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest